Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Diefstalbeveiliging

Cayenne
Porsche Cayenne - Diefstalbeveiliging

Diefstalbeveiliging

De Cayenne modellen zijn uitgevoerd met een wegrijblokkering en een diefstalalarm met ultrasoon-interieurbewaking.

Tot het beveiligingscircuit van de apparatuur behoren alle 4 portieren, de motorkap, de achterklep, de achterruit, het interieur, het ontstekingssysteem en een eventuele aanhanger.

De wegrijblokkering werkt met een transponder die de gegevens van auto elektronica en sleutel koppelt. Als beide codes met elkaar corresponderen, dan staat de motorelektronica het starten van de motor toe.

Wordt de sleutel uit het contactslot verwijderd, dan wordt als extra beveiliging de stuuras door een elektromechanische grendelkrans vergrendeld.

Montagevoorbereiding Porsche Vehicle Tracking System (PVTS)

De montagevoorbereiding is een voorwaarde voor de latere inbouw van een Porsche Vehicle Tracking System (PVTS) uit het Porsche Tequipment programma. Met dit systeem is het mogelijk een gestolen auto te lokaliseren in de 25 Europese lidstaten, maar ook in Noorwegen, Zwitserland en Rusland – ongeacht uw woonplaats.

De locatie van de auto wordt daarbij niet permanent bewaakt, maar alleen in een noodsituatie getraceerd. Bij diefstal, bij een poging tot inbraak of na een melding van de rechtmatige eigenaar wordt er automatisch een stil alarm geactiveerd. De montagevoorbereiding bestaat uit de aanleg van speciale bekabeling en, afhankelijk van de uitrusting, een accu met grotere capaciteit en de montage van een hellingshoeksensor voor het alarmsysteem.

Als meeruitvoering leverbaar voor alle Cayenne modellen.