Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

De stoelen Cayenne Turbo

Porsche Cayenne Turbo - De stoelen

De stoelen

Comfortstoelen (8-voudig verstelbaar)

Voor ontspannen reizen zijn er de praktische comfortstoelen met elektrische 8-voudige verstelling. Deze zijn in de lengte en hoogte verstelbaar, hebben verstelbare zitkussens en een verstelbare rugleuning.

Comfortstoelen met Comfort Memory Pakket (14-voudig verstelbaar)

Naast de 8 verstelfuncties van de comfortstoelen hebben de comfortstoelen met Comfort Memory Pakket nog een aantal andere verstelmogelijkheden. Zo zijn ook de lendensteunen, de zittingverlenging en de stuurkolom verstelbaar. Individuele instellingen zoals de zitpositie aan bestuurders- en bijrijderszijde inclusief de lendensteuninstellingen kunnen in het stoelgeheugen worden opgeslagen – net zoals de positie van het stuurwiel en de buitenspiegels.

Adaptieve sportstoelen met Comfort Memory Pakket (18-voudig verstelbaar)

Nog meer comfort en sportiviteit bieden de adaptieve sportstoelen met Comfort Memory Pakket. De zijwangen zijn hoger, bieden nog meer zijdelingse steun en zijn bovendien elektrisch verstelbaar. De stoelen zijn op 18 manieren elektrisch te verstellen en kunnen volledig worden aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren, en ook de posities van het stuurwiel en de buitenspiegels kunnen in het stoelgeheugen worden opgeslagen.

De achterbank

De mooiste dag om met een sportwagen te rijden? Elke dag, wat ons betreft. En dat verloopt in de Cayenne dankzij zijn ruime en flexibele interieur nog prettiger. Extra zitcomfort biedt de als meeruitvoering beschikbare stoelventilatie, die nu ook voor de achterbank leverbaar is. Voor wat betreft vormgeving lijkt de achterbank als 2 druppels water op de comfort- of sportstoelen voorin en hij biedt met gemak plaats aan 3 personen. Bijzonder praktisch: de bank is in delen neerklapbaar in de verhouding 40:20:40 en hij kan in lengterichting 160 mm worden verschoven. Het neerklapbare middendeel doet dienst als bagageluik en biedt plaats aan lange voorwerpen en aan de tegen meerprijs leverbare skizak. In het middendeel van de rugleuning is overigens ook de neerklapbare middenarmsteun geïntegreerd. De achterbank is gemakkelijk plat te leggen: ontgrendelen, omklappen en klaar. De hoek van de rugleuning kan maximaal 6 graden worden versteld: vanuit de uitgangspositie 3 graden naar voren en 3 graden naar achteren.

Kinderzitjes

De Porsche kinderzitjes bieden veiligheid en comfort aan inzittenden tot de leeftijd van 12 jaar of tot een gewicht van 36 kg. Ze hebben een individueel design en voldoen aan hoge veiligheidsnormen. De kinderzitjes zijn speciaal getest voor gebruik in een Porsche en goedgekeurd. Voor nog meer veiligheid zijn de Porsche Baby Seat en de Porsche Junior Seat ISOFIX-zitjes uitgevoerd met een eigen 5-punts gordelsysteem. Meer informatie over de kinderzitjes kunt u vinden in de Tequipment Cayenne brochure.