Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Porsche Communication Management (PCM) Cayenne Turbo

Porsche Cayenne Turbo - Porsche Communication Management (PCM)

Porsche Communication Management (PCM)

Het centrale informatie- en communicatiesysteem: slim, veelzijdig en uiterst gebruiksvriendelijk. Het touchscreen met hoge resolutie kunt u via het grafische oppervlak, maar vanzelfsprekend ook met de vertrouwde draai-drukknoppen bedienen. De radio werkt met een dubbele FM-tuner met RDS Diversity-functie, die op de achtergrond voortdurend de beste frequentie van het gekozen radiostation zoekt. Bij de Cayenne S E-Hybrid wordt in de touchscreen en in het instrumentenpaneel hybridespecifieke informatie getoond, zoals de laadstatus, het laadniveau en de performance.

De cd-/dvd-speler is zowel geschikt voor de weergave van cd’s als audio-dvd’s en speelt daarnaast ook mp3-disks af. De standaard navigatiemodule beschikt over een snelle harddisk en biedt de keuze uit tweedimensionale kaartweergave of perspectiefweergave. Zelfs 3D-weergave van terreinen en gebouwen behoort in sommige gebieden tot de mogelijkheden. Bovendien worden de in het navigatiegeheugen opgeslagen snelheidsbeperkingen in het PCM en op het tft-beeldscherm van het instrumentenpaneel weergegeven. In combinatie met de optionele onlinediensten kunnen ook online gevonden reisdoelen eenvoudig in de navigatie worden opgenomen. Het PCM beschikt bovendien over een universele audio-ingang met USB-aansluiting.

Digitale radio

Deze optie maakt de ontvangst van digitale radiozenders in de formaten DAB, DAB+ en DMB Audio in duidelijk betere geluidskwaliteit mogelijk.* Een automatische omschakeling tussen digitaal en analoog garandeert een optimale ontvangst van de gekozen zender.

Onlinediensten

De onlinediensten bieden u de mogelijkheid om diverse content van internet via het PCM op te vragen. De gegevens worden via een smartphone-app (Aha Radio App) naar het PCM overgedragen. De app is gratis verkrijgbaar via iTunes (voor iPhone®) en Google Play® (Android®-apparaten). De onlinediensten omvatten onder andere webradio, newsfeeds, podcasts, audiomagazines, Facebook® en het weerbericht. Resultaten van het online zoeken naar ‘Points of Interest’ kunnen als navigatiebestemming in het PCM worden overgenomen. Voorwaarde voor het gebruik van de onlinediensten is de universele audio-ingang (voor iPhone®) of de mobiele-telefoonvoorbereiding (voor Android®-apparaten).

Tv-tuner

Met de tv-tuner kunt u ongecodeerde analoge en digitale tv-signalen** ontvangen in uw auto. Voor uw eigen veiligheid worden tv-beelden alleen tijdens stilstand op het PCM weergegeven. In combinatie met het Porsche Rear Seat Entertainment kunt u tijdens het rijden wel tv-programma’s weergeven op de schermen achterin.

* De ontvangst is afhankelijk van lokale digitale netbeschikbaarheid.

** Voor de ontvangst van analoge en digitale tv-signalen (DVB-T in MPEG-2 standaard) – indien beschikbaar.