Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Interieur Design

Cayenne Turbo S
Porsche Cayenne Turbo S - Interieur Design

Interieur Design

Voor een sportief-elegante sfeer zorgt de standaard lederuitrusting in het nieuwe bi-color concept: zwart/luxorbeige of zwart/carrerarood. Vooral in de directe omgeving van de bestuurder en de bijrijder zijn nog meer elementen in een contrastkleur uitgevoerd. Zwarte vloermatten met sierstiksels langs de randen en ‘PORSCHE’ logo in contrastkleur ronden het exclusieve bi-color interieur af. Naast veel andere kleuren kunt u uw interieur desgewenst natuurlijk ook met alternatieve of aanvullende uitvoeringspakketten – bijvoorbeeld natuurleder of edel hout – nog luxer aankleden.

De hemel, de zonnekleppen, de stijlen en andere elementen zijn met alcantara bekleed. Het materiaal voelt aangenaam aan en is beproefd in de autosport. Met het standaard interieurpakket carbon zijn de sierpanelen op het dashboard en op de voor- en achterportieren, de sierplaat van de middenconsole en de Tiptronic S keuzehendel in carbon uitgevoerd. De dorpellijsten met de modelaanduiding ‘turbo S’ zijn van roestvast staal.

Ontspannen achterover leunen – of sporten? Ons voorstel: beide. Adaptieve sportstoelen met Comfort Memory pakket combineren een hoge mate van comfort met de zitpositie van een sportwagen. Via de elektrische 18-voudige verstelling past u de stoelen volledig aan uw persoonlijke voorkeuren aan. De hoofdsteunen van de bestuurders- en bijrijdersstoel en van de buitenste achterstoelen zijn voorzien van het Porsche embleem.

Voor een intens sportwagengevoel zorgen ook de oplopende middenconsole, het SportDesign stuurwiel met schakelpaddles en de 5 ronde instrumenten met ‘turbo S’ logo op de toerenteller, die – typisch Porsche – in het midden zit.