Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Exterieurontwerp

Cayenne Turbo S

Exterieurontwerp

Met zijn krachtig bemeten middelste luchtinlaat en de duidelijk geprononceerde powerdome laat de Cayenne Turbo S op onmiskenbare wijze zien wat hij in zijn mars heeft. Voordat grote prestaties worden geleverd, moet ten slotte eerst diep adem worden gehaald.

Typisch Cayenne: duidelijk gericht op sportiviteit en dynamiek. Daartoe behoren ook de recht op de toeschouwer afkomende lijnen van de voorzijde. Het sportwagen-DNA is duidelijk te herkennen aan het coupé-achtige silhouet – net als aan de gespierde achterspatschermen. Op de achterklep prijkt nog een teken dat het bijzonder hoge vermogen aangeeft: het verchroomde ‘Cayenne turbo S’ logo.

Wilt u het extravagant of liever puristisch? U bepaalt het zelf uit ons kleurenpalet. Standaard zijn ook de wielkuipverbredingen en de dakspoilerrand in de exterieurkleur gespoten. Voor puristische elegantie werden enkele onderdelen speciaal in zwart hoogglans gespoten: het complete luchtinlaatrooster inclusief de lamellen en de onderzijde van de buitenspiegels en de spiegelvoeten.

Standaard gemonteerd zijn – eveneens in zwart hoogglans gespoten – 21 inch 911 Turbo II wielen met gekleurd Porsche embleem. En wel exclusief voor de Cayenne Turbo S. Voor mensen die hoge eisen stellen – aan de look en aan de performance.

De sporteindpijpen van hoogglanzend gepolijst aluminium zijn in 4-pijps design uitgevoerd: het slotakkoord van een buitengewoon exterieurdesign. En pas het begin van nog veel meer.