Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Bagage

Cayenne S
Porsche Cayenne S - Bagage

Bagage

Bagageruimte

De Cayenne modellen hebben een grote bagageruimte die dankzij de verstelbare achterbank nog variabeler in te delen is. In de bagageruimte met een inhoud van 670 liter* (volgens VDA) passen – afhankelijk van de afmetingen – moeiteloos 6 grote koffers. Verder omvat de standaarduitrusting nog een goed bereikbaar bagagevak voorzien van een bagagenet, links in de bagageruimte en een praktisch bagageluik in het neerklapbare deel van de achterbank.

Een automatische achterklep is als meeruitvoering leverbaar. U kunt de openingshoogte van de achterklep instellen en opslaan, om bijvoorbeeld te voorkomen dat deze het plafond van uw garage raakt.

Bij geheel neergeklapte leuning kan de beschikbare ruimte tot 1.780 liter**, *** worden uitgebreid. Ter bescherming tegen invallend zonlicht en nieuwsgierige blikken is de bagageruimte voorzien van een flexibele afdekking. Deze kan geheel in een uitneembare cassette oprollen.

Ook uitneembaar is de tegen meerprijs leverbare skizak. Deze is te gebruiken voor het vervoer van bagage en is te reinigen buiten de auto. Even praktisch als hygiënisch dus.

Ook bij volle belading zorgt de standaard luchtvering met niveauregeling van de Cayenne Turbo (tegen meerprijs leverbaar op alle andere modellen) voor een constante hoogte.

Bijzonder praktisch: auto’s met luchtvering kunnen voor comfortabel in- en uitladen op een praktisch laadniveau worden gebracht. Bij het wegrijden schakelt het systeem automatisch over op het normale niveau.

Bagageruimtemanagement

Het bagageruimtemanagement dient voor de individuele indeling van de bagageruimte. Voorwerpen zijn met behulp van een railsysteem met inschuifbare telescoopstangen, een spangordel en 4 beweeglijke bevestigingsogen te fixeren in de bagageruimte. De keerbare mat voorkomt vervuiling van de bagageruimte en voorkomt dat bagage door de ruimte schuift. Het bagagescheidingsnet is elastisch en laat zich op 2 verschillende manieren aan de hemelbekleding bevestigen. Zo bent u zeker van veilig transport.

Als meeruitvoering leverbaar voor alle Cayenne modellen.

Opbergvakken

Efficiency houdt ook in dat je zaken die je nodig hebt, altijd binnen handbereik wilt hebben. Vandaar dat de Cayenne modellen een groot aantal opbergmogelijkheden bieden. Zo zijn er bijvoorbeeld portieropbergvakken met flessenhouders, opbergtassen aan de achterzijde van de voorstoelen en een gekoeld dashboardkastje, heeft de middenconsole een opbergvak en zijn er afsluitbare opbergvakken aanwezig onder de voorstoelen.

* Cayenne S Hybrid: 580 liter.

** Bij sportstoelen: 1.705 liter. Bij Cayenne S Hybrid: 1.690 liter.

*** In combinatie met Comfort Memory Pakket.