Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Audiosysteem CDR-31

Cayenne S
Porsche Cayenne S - Audiosysteem CDR-31

Audiosysteem CDR-31

Audiosysteem CDR

Als u bij die Porsche motorsound nog wat achtergrondmuziek wenst, dan bieden de Cayenne modellen alle opties.

Het audiosysteem CDR heeft een 7 inch kleurenscherm met touchscreenbediening. Zo selecteert u snel en simpel de belangrijkste functies en menuschermen.

De geïntegreerde radio/cd-speler met dubbele FM-tuner en RDS heeft 30 geheugenposities, een dynamische autostorefunctie alsmede snelheidsafhankelijke volumeregeling en is gekoppeld aan een audiosysteem met 10 luidsprekers en een totaal muziekvermogen van 100 watt.

Tegen meerprijs wordt het audiosysteem CDR compleet geleverd in combinatie met het BOSE® Surround Sound System of het High-End Surround Sound System van Burmester®. Deze muzieksystemen transformeren geluid in Kunst met een grote K.

Tegen meerprijs is er verder nog een geïntegreerde cd-wisselaar voor 6 cd’s leverbaar.

Voor de Bluetooth® koppeling van mobiele telefoons die het Handsfree Profile (HFP) ondersteunen, is tegen meerprijs een mobiele-telefoonvoorbereiding leverbaar die compatibel is met het audiosysteem CDR.

Standaard op de Cayenne, Cayenne Diesel, Cayenne S, Cayenne S Hybrid en Cayenne GTS.

Audiosysteem CDR Plus*

Met het als meeruitvoering leverbare CDR Plus beschikt u over 11 luidsprekers met een totaal vermogen van 235 watt. Het systeem wordt bediend via een 7 inch kleuren- WVGA-tft-touchscreen met een hoge resolutie.

Voor een brede radio-ontvangst zorgen een analoge en een digitale dubbele tuner. Verder beschikt het systeem over een cd-/ dvd-speler inclusief audioweergave van mp3-bestanden en audio-/video-dvd’s, een USB-aansluiting voor diverse iPod®- en iPhone®-modellen, USB-sticks met mp3- muziek en mp3-spelers. Ook de weergave van albumhoezen (Cover-Art) wordt ondersteund. Aangesloten USB-apparaten kunnen via het audiosysteem CDR Plus of het tegen meerprijs leverbare multifunctionele stuurwiel worden bediend. Via een extra AUX-ingang kunt u andere externe audiobronnen aansluiten – de bediening vindt dan op het betreffende aangesloten apparaat plaats.

Als meeruitvoering voor de Cayenne, Cayenne Diesel, Cayenne S, Cayenne S Hybrid en Cayenne GTS.

Digitale radio*

Deze optie maakt de ontvangst van digitale radiozenders in de formaten DAB, DAB+ en DMB Audio in duidelijk betere geluidskwaliteit mogelijk.** Een automatische omschakeling tussen digitaal en analoog garandeert een optimale ontvangst van de gekozen zender.

Als meeruitvoering leverbaar voor alle Cayenne modellen.

*Leverbaar vanaf 11/2012.

** TMC Pro wordt in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland ondersteund.