Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Interieurontwerp Cayenne Diesel

Porsche Cayenne Diesel - Interieurontwerp

Interieurontwerp

Wanneer je plaatsneemt achter het stuur van een Porsche ben je meer dan slechts een bestuurder. Je maakt onderdeel uit van een groter geheel. Van een totaalconcept. Een idee. Dat afkomstig is uit de autosport. Daar hebben we gezien hoe belangrijk het is om de auto en de bestuurder zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen. Daarom is het interieur van de Cayenne praktisch om u heen gebouwd. Alles wat u nodig heeft bevindt zich binnen handbereik. Een doordacht interieur, dat optimaal is afgestemd op uw behoeften.

Typisch sportwagen is de naar voren oplopende middenconsole. Het voordeel: een korte afstand tussen het stuurwiel en de belangrijkste functies van de auto. Het nieuwe multifunctionele sportstuurwiel spreekt dezelfde taal: autosporttaal. Het design stamt van de 918 Spyder. Uiterst ergonomisch en met een vooruitstrevende look.

Maar het idee van de Cayenne gaat om meer dan sport alleen. Het gaat om comfort, flexibiliteit en stijl. Elk afzonderlijk detail draagt bij aan een betere totaalindruk. Dat is ons vertrouwde designconcept. En uw plek voor grote emoties.