Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Verlichtingsconcept

Cayenne Diesel Platinum Edition
Porsche Cayenne Diesel Platinum Edition - Verlichtingsconcept

Verlichtingsconcept

Het beste voorbeeld: de bi-xenonkoplampen met extra halogeenverstralers en koplampsproeiers. Voor een evenwichtige verlichting van de rijbaan, of u nu dimlicht of grootlicht voert. De achterlichten maken voor verschillende functies gebruik van le -techniek. Hierdoor reageren ze zeer snel en bieden ze een hoge lichtopbrengst.

Als meeruitvoering zijn voor de Cayenne Platinum Edition de bi-xenonkoplampen inclusief Porsche Dynamic Light System (PDLS) leverbaar. De dynamische bochtenverlichting zorgt ervoor dat de koplampen afhankelijk van stuurhoek en rijsnelheid de bocht verlichten, terwijl de statische bochtenverlichting de verstralers activeert voor beter zicht in krappe bochten en bij het afslaan.

Het eveneens als meeruitvoering leverbare Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS Plus) biedt twee extra functies: de grootlichtassistent herkent tegemoetkomend en vóór u rijdend verkeer en dimt het grootlicht automatisch. En wanneer u een kruising nader , schakelt de kruispuntassistent de linker- en rechter bochtenverlichting in. Het resultaat: een betere verlichting van de directe omgeving.