Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Boxster Idee Boxster

Porsche - Boxster Idee

Boxster Idee

Verbruik/emissie* Boxster modellen: Stadsverkeer in l/100 km 12,7-10,9; Buitenwegen in l/100 km 7,1-6,2; Gemiddeld in l/100 km 9,0-7,9; CO2-emissie in g/km 211-183.

Toegegeven: aan het virtuele leven kan veel plezier worden beleefd. Maar door bochten rijden terwijl je de wind op je huid voelt, dat kan alleen in het echte leven. De Boxster laat je hiervan écht genieten. Als designklassieker. Als krachtige sportwagen met middenmotor. Als rasechte roadster. Er zijn nu eenmaal veel manieren om de Boxster bij zijn naam te noemen. Namen die zijn beroemde voorgangers alle eer hebben aangedaan – bijvoorbeeld de 356/1 of de 550 Spyder.

Valt deze Boxster die eer ook te beurt? Uiteraard gaat het erom design en functionaliteit, traditie en innovatie harmonisch met elkaar te combineren. Maar wat is harmonie? Is dat iets keurigs? Iets gevoeligs? Iets zachtaardigs? Moeilijk te zeggen.

Dus hebben we ons idee van de roadster duidelijk aangescherpt en er een heel nieuwe invulling aan gegeven.

Met meer vermogen bij meer efficiency. Met innovatieve technologieën. Met een doordachte lichtgewicht constructie. Met een sportief op elkaar afgestemd exterieur en interieur. Met hoeken en randen – precies daar waar ze horen. En met een fraai uiterlijk.

De geest van de pure roadster leeft. En was nog nooit zo onafhankelijk. Krachtiger, onbedwingbaarder en intenser dan ooit.