Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Karakter Boxster

Porsche Boxster - Karakter

Karakter

Het nauwkeurig afgestelde lichtgewicht onderstel zorgt voor een indrukwekkende rijdynamiek, vrijwel zonder dwars- en lengterotaties. Ofwel: meer rijcomfort en veiligheid.

Voor het contact met de weg zorgen de 18 inch Boxster wielen. Het markante 5-spaaks design gunt een blik op het daarachter liggende remsysteem met zwarte vaste aluminium monobloc remzadels met 4 zuigers. De bandenspanning van alle 4 de banden wordt dankzij het bandenspanningscontrolesysteem (RDK) steeds overzichtelijk weergegeven.

De grote luchtinlaten getuigen van karakter. Onmiskenbaar Porsche: de sound die uit de centrisch geplaatste eindpijp van geborsteld rvs komt.

In het interieur worden hoogwaardige en stijlvolle materialen toegepast. De stuurwielkrans, de schakel- of keuzehendel en de portiergreepinzetstukken zijn met leder bekleed. Zilverkleurige details zorgen voor een luxe uitstraling – bijvoorbeeld op de sierstrip van het dashboard, op de middenconsole en op het frame van de luchtroosters aan de zijkant en in het midden.

Slank, getraind, atletisch: genen die afkomstig zijn van de autosport. Typisch voor de Porsche familie – en essentieel voor de fascinatie die sportwagen heet. Zij maken de Boxster tot de sportauto onder de roadsters. Zo wordt rijdynamiek – zowel met geopende als gesloten cabrioletkap – het synoniem van pure levensvreugde.