Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Instrumenten

Boxster
Porsche - Instrumenten

Instrumenten

Verbruik/emissie* Boxster modellen: Stadsverkeer in l/100 km 12,7-10,9; Buitenwegen in l/100 km 7,1-6,2; Gemiddeld in l/100 km 9,0-7,9; CO2-emissie in g/km 211-183.

Zelfs een onbeschrijflijke drang naar voren is meetbaar: de 3 ronde instrumenten van de Boxster modellen voorzien u van alle benodigde informatie. De toerenteller met digitale snelheidsweergave is in het midden geplaatst. De wijzerplaat van de toerenteller is bij de Boxster S aluminiumkleurig en bij de Boxster in puristisch zwart. Links: de analoge snelheidsmeter met digitale dagteller en kilometerteller.

In het rechter ronde instrument bevindt zich het 4,6 inch tft-kleurenscherm met een hoge resolutie. Dit scherm voorziet u continu van de boordcomputergegevens en de communicatie- en audio-instellingen, maakt individuele voertuiginstellingen mogelijk, toont waarschuwingen, bijvoorbeeld van het tegen meerprijs leverbare bandenspanningscontrolesysteem (RDK), of geeft in combinatie met het tegen meerprijs leverbare PCM de kaart van het navigatiesysteem weer.