Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Overige comfortuitrustingen

Boxster

Overige comfortuitrustingen

Licht-Design Pakket

Het als meeruitvoering leverbare Licht- Design Pakket bestaat uit een dimbare verlichting in led-techniek in de dakconsole, bij de portiergrepen, het portiervak en de voetenruimte. In de bagageruimten en in de make-upspiegel in de zonnekleppen bevindt zich in combinatie met het Licht-Design Pakket ook ledverlichting.

ParkAssistent

Zodra u de achteruitversnelling inschakelt en een obstakel nadert, wordt u door de als meeruitvoering leverbare ParkAssistent gewaarschuwd met een akoestisch signaal.

Tegen meerprijs kan het systeem ook worden uitgebreid met parkeerhulp aan de voorzijde. De ultrasoonsensoren zijn onopvallend in de achter- en eventueel voorbumper geïntegreerd. De afstand tot het obstakel wordt zowel akoestisch als grafisch weergegeven, en wel via het centrale beeldscherm van het audiosysteem CDR, van het als meeruitvoering leverbare CDR Plus of van het als meeruitvoering leverbare PCM.

HomeLink® (garagedeuropener)

De tegen meerprijs leverbare, vrij programmeerbare garagedeuropener is in de dakconsole ingebouwd. Hiermee kunnen maximaal 3 garagedeuren, huisverlichtingssystemen of alarminstallaties radiografisch worden bediend.