Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Interieur Boxster S

Porsche Boxster S - Interieur

Interieur

Vrijheid komt ten slotte van binnen. Niet verwonderlijk dus dat het interieur van de Boxster modellen een statement van onafhankelijkheid is.

In het ruim bemeten interieur is alles comfortabel binnen handbereik. Het interieur biedt ruim voldoende plaats voor de bestuurder – en voor comfort. Door de oplopende middenconsole is de bestuurder optimaal in de auto geïntegreerd. De schakelpook zit direct binnen handbereik naast het stuurwiel. Daardoor schakelt u sportief en snel. De afzonderlijke bedieningselementen zijn overzichtelijk geplaatst. Zo bieden de meeste functies een intuïtief bedieningscomfort.

Het instrumentenpaneel met centrale toerenteller en 4,6 inch kleurenscherm voorziet u van alle belangrijke informatie.

Hoogwaardig – dat geldt ook voor de materialen. Dit is bijvoorbeeld zichtbaar aan de zilverkleurige details van het dashboard en de middenconsole. Of aan de lederapplicaties, sportief en stijlvol tegelijk. De stuurwielkrans, schakel- of keuzehendel, en de portiergreepinzetstukken zijn met leder bekleed en vormen – typisch Porsche – een evenwichtige combinatie van design en functionaliteit. Bij de Boxster S zijn ook de armleuningen in de portieren en het deksel van het opbergvak van de middenconsole met leder bekleed.

Het interieur van de Boxster GTS is nog sportiever: in combinatie met de standaard lederuitrusting in zwart wordt alcantara op de portieren, het onderste gedeelte van het dashboard en de middenconsole toegepast. Maar ook op de middenbanen van de standaard sportstoelen Plus, waarvan de hoofdsteunen bovendien voorzien zijn van een gestikt ‘GTS’ logo. Opmerkelijk: het standaard SportDesign stuurwiel is, net als de schakel- of keuzehendel, in alcantara uitgevoerd.

Voor de Boxster GTS is tegen meerprijs bovendien het interieurpakket GTS leverbaar, waarmee u nog meer sportieve accenten in de kleuren karmijnrood of rodiumzilver kunt aanbrengen. Dat gaat voor u nog niet ver genoeg? Maak dan gebruik van de vele mogelijkheden uit het individualisieringsprogramma voor de Boxster modellen. Een selectie hieruit vindt u op de volgende pagina’s.