Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Interieur

Boxster S

Interieur

Vrijheid komt ten slotte van binnen. Niet verwonderlijk dus dat het interieur van de Boxster modellen een statement van onafhankelijkheid is.

De vorm van de cockpit volgt een duidelijke richting: vooruit. Door de oplopende middenconsole is de bestuurder optimaal in de auto geïntegreerd. De schakelpook zit direct binnen handbereik van het stuurwiel. Daardoor schakelt u sportief en snel.

In het ruim bemeten interieur is alles comfortabel binnen handbereik. Het interieur biedt ruim voldoende plaats voor de bestuurder – en voor comfort. De afzonderlijke bedieningselementen zijn een toonbeeld van overzichtelijkheid en ergonomie. Zo bieden de meeste functies een intuïtief bedieningscomfort.

Het standaard audiosysteem CDR zorgt – in combinatie met het tegen meerprijs leverbare Sound Package Plus – voor een indrukwekkend geluid en kan via een touchscreen worden bediend. Een ware geluidsbeleving levert het tegen meerprijs leverbare BOSE® Surround Sound System met 8 kanaals versterker, 10 luidsprekers en een totaal muziekvermogen van 445 W. Nog een stap dichter bij de perfecte klank brengt u het Burmester® High-End Surround Sound System.

Hoogwaardig – dat geldt ook voor de materialen. Zilverkleurige details zorgen voor een luxe uitstraling – bijvoorbeeld op de sierstrips van het dashboard en de middenconsole, op de slotgrepen, op de handgreep van het dashboardkastje, op het frame van de luchtroosters aan de zijkant en de middelste luchtroosters en op het embleem met typeaanduiding op de middenconsole.

Sportief en stijlvol tegelijk: stuurwielkrans, schakel- of keuzehendel, en de portiergreepinzetstukken zijn met leder bekleed en vormen zo – typisch Porsche – een evenwichtige combinatie van design en functionaliteit. Bij de Boxster S zijn ook de armsteunen in de portieren en het opbergvak van de middenconsole met leder bekleed.

Voor nog meer sportieve elegantie kunt u het interieur met het tegen meerprijs leverbare lederpakket uitrusten. Uiteraard is tegen meerprijs ook een omvangrijke lederuitrusting leverbaar.