Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Wielen + RDK

Boxster S
Porsche Boxster S - Wielen + RDK
Links: 18-inch Boxster wiel; Midden: 19-inch Boxster S wiel; Rechts: 20-inch Carrera Classic wiel

Wielen + RDK

Wielen

De standaardwielen van de Boxster modellen zijn – in vergelijking met de voorgaande modellen – 1 inch groter. Voor een nog betere rijdynamiek en een markant design. Het materiaal: lichtmetaal.

De Boxster wordt geleverd met 18 inch wielen. Het puristische 5 spaaks design is zowel sportief als elegant. De bandenmaten: 235/45 ZR 18 voor en 265/45 ZR 18 achter.

De Boxster S beschikt over 19 inch wielen in dynamisch dubbelspaaks design. De bandenmaten: 235/40 ZR 19 voor en 265/40 ZR 19 achter.

De grotere afrolomtrek verbetert het rijcomfort en de performance. Tegelijkertijd is de rolweerstand van de banden laag, wat voor een lager brandstofverbruik zorgt.

Tegen meerprijs kunt u ook een keuze maken uit de overige wielen tot 20 inch.

Bandenspanningscontrolesysteem (RDK)

Het als meeruitvoering leverbare bandenspanningscontrolesysteem (RDK) waarschuwt de bestuurder door middel van een indicatie op het display van de boordcomputer in geval van een te lage bandenspanning. De bestuurder kan de bandenspanning van alle 4 de banden op het 4,6 inch tft-scherm van het instrumentenpaneel controleren. De gegevens worden snel en betrouwbaar aangepast: wanneer de motor wordt gestart, wanneer banden op spanning zijn gebracht en na het verwisselen van een wiel. Voor een nog hoger comfort- en veiligheidsniveau.