Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Idee Boxster GTS Boxster GTS

Porsche Boxster GTS - Idee Boxster GTS

Idee Boxster GTS

Het ware leven speelt zich onder de vrije hemel af. Legendarische rockconcerten hebben hier plaatsgevonden. Legendarische races werden hier gewonnen. Legendarisch zijn ook de emoties die de Boxster opwekt. Hij laat ons genieten van de wind in de haren – en van het rijplezier in bochten.

Kunnen deze gevoelens nog verder worden versterkt? Kan het nog intensiever? Het antwoord van onze ingenieurs bestaat uit 3 letters: GTS. 3 letters die we in 1963 voor het eerst hebben gebruikt bij de 904 GTS, een sportwagen met middenmotor. 3 letters die sindsdien symbool staan voor topprestaties op het circuit en veel dynamiek tijdens het dagelijkse gebruik. Heel logisch dus dat deze lettercombinatie opnieuw wordt gebruikt op een middenmotor-sportwagen: de Boxster. En dat op heel consequente wijze: met meer pk’s, een nog hoogwaardigere uitrusting en nog meer rijplezier. Zodat de rijbeleving die een roadster biedt nog indrukwekkender, nog directer wordt.

Het resultaat: de nieuwe Boxster GTS. Een designklassieker met een nog sterkere vrijheidsdrang. Een middenmotor-sportwagen die onder je huid kruipt. Een roadster voor autorijden in zijn meest pure vorm.