Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Exterieurontwerp Boxster GTS

Porsche Boxster GTS - Exterieurontwerp

Exterieurontwerp

De nieuwe Boxster GTS laat al bij de eerste blik een ongeremde voorwaartse drang zien. Het specifiek voor dit model ontwikkelde front is voorzien van grote luchtinlaten en straalt pure sportiviteit uit. Deze indruk wordt versterkt door de getinte dagrijverlichting en stadslichten in led – techniek die eveneens uniek voor dit model zijn. Bi-xenonkoplampen inclusief Porsche Dynamic Light System (PDLS) zijn standaard. Het in zwart uitgevoerde binnenwerk onderstreept het verticaal georienteerde koplampdesign – een onmiskenbare verwijzing naar Porsche racewagens uit de jaren ‘60 en ‘70. Bijzonder markant: de speciale kleur karmijnrood, die bij de GTS voor het eerst voor een Boxster leverbaar is. Hiermee komen de in zwart uitgevoerde exterieurdetails bijzonder goed tot uiting.

Het silhouet oogt laag en wigvormig. De luchtinlaten aan de zijkant benadrukken het middenmotorconcept. Indrukwekkend: de standaard 20 inch Carrera S wielen in dynamisch 10-spaaks design. Desgewenst ook zwart gespoten. Ook indrukwekkend: de tegen meerprijs leverbare 20 inch 911 Turbo wielen met titaniumkleurig binnenwerk en gepolijste velgharten van aluminium.

Het dak opent en sluit volledig elektrisch in slechts 9 seconden – tot een snelheid van 50 km/h. Pure onafhankelijkheid – met een druk op de knop.

De getinte achterlichten met led-techniek vormen markante accenten. Het zwarte ‘Boxster GTS’ logo geeft de extra sportiviteit een naam. Door de nieuw vormgegeven onderzijde achter oogt de nieuwe Boxster GTS nog breder en sportiever. De onvervalste Porsche sound klinkt uit de zwarte eindpijpen van het standaard sportuitlaatsysteem.

Idee Boxster GTS

Exterieurontwerp

Interieurontwerp

Vermogen

Uitlaatsysteem

6 versnellings schakelbak

Porsche Doppelkupplung (PDK)

Porsche Active Suspension Management (PASM)

SPORT knop + Sport Chrono Pakket

Porsche Torque Vectoring (PTV)

Veiligheidsconcept

Bi-xenonkoplampen inclusief PDLS

Snelheidslimiet scherm

GTS interieurpakket

Audiosysteem CDR

Porsche Communication Management (PCM)

Sound Systems

Achteruitrijcamera