Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Burmester® High-End Surround Sound-System 911 Turbo S

Porsche 911 Turbo S - Burmester® High-End Surround Sound-System

Burmester® High-End Surround Sound-System

Een icoon uit Zuffenhausen ontmoet een icoon uit Berlijn. We hebben het over Burmester®, één van 's werelds grootste aanbieders van high-end geluidsapparatuur. Met, in concreto, het Burmester® high-end Surround Sound System. De gebruikte technologie: op hetzelfde hoge niveau als de high-end home audiosystemen van Burmester®. De kracht van het systeem zit hem in vele kleine details – met slechts één doel: perfectie in geluidskwaliteit.

De cijfers geven alvast een indruk van het klankbeeld: 12 uitgangskanalen met een totaal vermogen van 821 watt; 12 luidsprekers inclusief een actieve subwoofer en een 300 watt D-klasseversterker, een totaal membraanoppervlak van meer dan 1.340 cm2 en een frequentiebereik van 35 Hz tot 20 kHz.

Hierbij maakt het Burmester® systeem gebruik van een gepatenteerde, in de carrosserie geïntegreerde subwoofer, die een aparte subwoofer vervangt. Dat bespaart gewicht en levert een nog betere geluidskwaliteit op.

De toegepaste frequentiefiltertechniek werd afgeleid van de technologie die het merk inzet voor zijn home audiosystemen. De analoge en digitale filters werden nauwkeurig gedefinieerd voor de specifieke inbouwplaats in de auto en tijdens luistersessies verder geperfectioneerd.

Voor alle 911 Turbo modellen worden elektrostatische tweeters (Air Motion Transformer, AMT) toegepast. Ze leveren onmiskenbaar fijne, zuivere en onvervormde hoge tonen af. Alle luidsprekerframes zijn daarbij exact op elkaar afgestemd en dat is ook waar ze de maximale basweergave, klankresolutie en impulsnauwkeurigheid aan danken.

Het resultaat: een tot nog toe onbereikbare, natuurlijke en substantiële ruimtelijke klankervaring, zelfs bij hoge volumes.

Het sportieve, puristische ontwerp dat gekenmerkt wordt door gegalvaniseerde luidsprekerfronten en Burmester® logo’s op de speciaal geselecteerde luidsprekers, benadrukt ook zichtbaar de hoge eisen die Burmester® stelt aan zijn high-end Surround Sound System. Zonder enig compromis aan geluidskwaliteit en design.