Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Overige comfortuitrustingen

911 Turbo S
Porsche 911 Turbo S - Overige comfortuitrustingen

Overige comfortuitrustingen

HomeLink® (garagedeuropener)

Tegen meerprijs kan een vrij programmeerbare garagedeuropener in de dakconsole worden ingebouwd. Hiermee kunnen met een druk op de knop maximaal 3 deuren, verlichtingssystemen of alarminstallaties worden bediend.

De diefstalbeveiliging

De nieuwe 911 Turbo modellen hebben standaard wegrijblokkering met transponderactivering en zijn bovendien uitgerust met een interieurbeveiliging. Het systeem beveiligt de portieren, de bagageruimte, het interieur en de ontsteking.

Voorbereiding Porsche Vehicle Tracking System (PVTS)

Uw auto wordt tegen meerprijs af fabriek geleverd met een voorbereiding voor de latere inbouw van het Porsche Vehicle Tracking System (PVTS) uit het Porsche Tequipment programma. Met dit systeem kan een gestolen auto in grote delen van Europa en Rusland worden gelokaliseerd. De systeemvoorbereiding bestaat uit speciale bedrading en een hellingshoeksensor voor de alarminstallatie.

De zelfdimmende binnen- en buitenspiegels

De zelfdimmende binnen-/buitenspiegels met geïntegreerde regensensor voor de voorruitwissers zijn standaard.

Het Licht-design Pakket

Het tegen meerprijs leverbare Licht-design Pakket is niet alleen praktisch, maar ook esthetisch verantwoord. Het bestaat uit dimbare led-verlichting in de dakconsole, rond de portiergrepen, in het portieropbergvak, in de voetenruimte voorin en in het achtercompartiment.

Porsche Entry & Drive

Met het als meeruitvoering leverbare Porsche Entry & Drive kunt u de autosleutel in uw zak of tas laten. Zodra u de portiergreep beetpakt of de bagageruimte nadert, vraagt Porsche Entry & Drive de toegangscode op die in de sleutel is opgeslagen. Is de code correct, dan wordt het portier of de bagageruimteklep ontgrendeld. De motor wordt gestart of afgezet met de elektrische startknop. Om de auto te vergrendelen drukt u de knop aan de buitenzijde van de portiergreep in. Porsche Entry & Drive vergrendelt de auto en activeert daarop de wegrijblokkering en de stuurkolomvergrendeling.