Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Interieurontwerp 911 Targa 4

Porsche 911 Targa 4 - Interieurontwerp

Interieurontwerp

Het interieur is sportief vormgegeven, de indeling is klassiek en de uitrusting hoogwaardig. Niets leidt de aandacht af. Alles is gericht op de bestuurder en het rijden. Pas dan ontstaat wat je een sportieve stijl of zelfs de kunst van het ontwerpen van sportwagens kunt noemen.

In de praktijk betekent dit: de naar voren oplopende middenconsole volgt een doordachte ergonomie en heeft een duidelijke bedieningslogica, bijvoorbeeld voor de gescheiden regelbare 2-zone airconditioning of de dakbediening.

Tijdloos zijn de 5 ronde klokken met de toerenteller in het midden. State-of-the-art is het instrumentenpaneel met 4,6 inch kleurenscherm met een hoge resolutie, bijvoorbeeld voor informatie van de adaptieve cruise control, de 4-wielaandrijving of het navigatiesysteem.

De materialen zijn hoogwaardig en stijlvol. Stuurwielkrans, portiergrepen, armsteunen en delen van de stoelen zijn van leder. Naast de standaardkleuren zwart, platinagrijs, luxorbeige en yachtingblauw is er een grote keuze aan individualiseringsmogelijkheden met bi-color- en speciale kleuren of met materialen zoals carbon, aluminium en hout.