Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

De stuurwielen 911 Targa 4

Porsche - De stuurwielen

De stuurwielen

In de 911 Targa 4 is er één punt waar alle krachten samenkomen: het stuurwiel. Hier worden mens en machine een eenheid. Alle stuurwielen beschikken daarom standaard over een met glad leder beklede stuurwielkrans die veel grip biedt in een hoogwaardig ergonomisch design. Een geïntegreerde fullsize airbag is standaard.

Het sportstuurwiel.

Het standaard sportstuurwiel is tot 60 mm axiaal en tot 40 mm verticaal verstelbaar.

Het multifunctionele stuurwiel.

Het tegen meerprijs leverbare multifunctionele stuurwiel is voorzien van 4 functietoetsen en 2 wieltjes. Daarmee zijn tal van audio, telefoonen navigatiefuncties evenals het kleurendisplay en de boordcomputer comfortabel te bedienen. Tegen meerprijs is het stuurwiel leverbaar in glad leder, carbon of mahonie. In combinatie met PDK zijn de stuurwielen voorzien van 2 ergonomische schuiftoetsen, waarmee direct op het stuurwiel kan worden geschakeld. Bij het als meeruitvoering leverbare Sport Chrono Pakket is er boven de airbagmodule een extra indicatie aangebracht. Hierop kunt u zien of de functies SPORT, SPORT PLUS en Launch Control geactiveerd zijn.

De stuurwielverwarming.

Tegen meerprijs leverbaar voor het sportstuurwiel en de multifunctionele stuurwielen: stuurwielverwarming voor nog meer comfort bij lage buitentemperaturen.

Het SportDesign stuurwiel.

In combinatie met PDK is het stuurwiel voorzien van 2 schakelpaddles van massief lichtmetaal. Deze zijn achter de rechter en de linker stuurwielspaak geplaatst. Trek aan de rechterpaddle en de PDK schakelt een versnelling op. Trek aan de linkerpaddle en de PDK schakelt terug. Met het als meeruitvoering leverbare Sport Chrono Pakket zit in combinatie met PDK een extra indicatie in de linkeren rechterstuurwielspaak. Deze informeert u over de activering van de functies SPORT, SPORT PLUS en Launch Control. Het tegen meerprijs leverbare SportDesign stuurwiel kan net als het sportstuurwiel zowel axiaal als verticaal worden versteld. Dankzij de duimgrepen biedt het een veilige grip, ook bij sportief rijgedrag.