Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

De stoelen 911 GT3

Porsche 911 GT3 - De stoelen
Links: Sportstoel Plus; Midden: Adaptieve sportstoel Plus; Rechts: Sportkuipstoel

De stoelen

De sportstoelen Plus

Standaard in de nieuwe 911 GT3: de sportstoelen Plus met elektrische stoelhoogte- en rugleuningverstelling en mechanische lengteverstelling. De zijwangen van de stoelen zijn met leder bekleed, de middenbanen met zwart alcantara. De hoofdsteunen zijn voorzien van een ‘GT3’ logo.

De zijwangen voelen sportief stevig aan en bieden een optimale zijdelingse steun. De schaal van de rugleuning is uitgevoerd in zilvergrijs.

De sportkuipstoelen*

Optioneel verkrijgbaar: de lichtgewicht sportkuipstoelen met neerklapbare rugleuning, geïntegreerde thoraxairbag en handmatige langsverstelling voor de bestuurders- en passagierszijde.

De stoelkuip is gemaakt van glas- en koolstofvezel versterkte kunststof met een oppervlak van carbon. De driepuntsgordels van de rugleuning liggen hoog in de zijwangen – voor een zeer goede protectie, ook van het bekken. De stoelen zijn standaard bekleed met zwart leder, de middenbanen zijn uitgevoerd in alcantara. De hoofdsteunen zijn voorzien van een gestikt ‘GT3’ logo.

De adaptieve sportstoelen Plus

De ideale combinatie van sportiviteit en comfort: de tegen meerprijs leverbare lederen adaptieve sportstoelen Plus met zijwangen van leder, middenbaan in zwart alcantara en opgestikt ‘GT3’ logo op de hoofdsteunen. Dankzij het elektrisch bediende 18-voudige verstelmechanisme zijn deze stoelen volledig aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren. Door de zithoogte, de stand van zitkussen en rugleuning, de zitlengte of de lengtepositie en de 4-voudig verstelbare lendensteunen in te stellen, bieden deze stoelen altijd een perfecte zithouding. Bovendien zijn de zijwangen van zitkussen en rugleuning individueel verstelbaar voor nog meer comfort tijdens lange ritten, of voor optimale zijdelingse steun op bochtige wegen.

* Op sportkuipstoelen mogen geen kinderzitjes worden gebruikt.