Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Interieur 911 GT3

Porsche 911 GT3 - Interieur

Interieur

Ook bij het interieur is snelheid bepalend: de bestuurder heeft snel begrijpelijke informatie nodig en een ergonomie waarmee hij nog sneller kan reageren.

Aan die eisen is voldaan: met een naar voren oplopende middenconsole, die korte wegen tussen het stuurwiel en de keuzehendel mogelijk maakt. Met ergonomische schakelpaddles aan het stuurwiel. Met bedieningselementen die binnen handbereik liggen en geen vragen oproepen. Die op het circuit echter wel nieuwe mogelijkheden bieden. De kennis die bij meer dan 30.000 race-overwinningen is opgedaan, vind je immers niet alleen onder de motorkap terug.

Interieurmaterialen

Uithoudingsvermogen, incasseringsvermogen, onverwoestbaarheid. De materialen voldoen aan sportieve normen – het interieur wordt gedomineerd door alcantara, leder en interieurdelen in Galvano zilver en geborsteld aluminium. Het uitgangspunt: de materialen moeten praktisch zijn. En hoogwaardig. Dat ze aan de motorsport doen denken, is mooi meegenomen.

Alcantara biedt veel grip en is eenvoudig te reinigen. Daarom is het op die plekken te vinden waar je direct contact mee hebt: op de stuurwielkrans en de keuzehendel. Bovendien wordt het gebruikt op de portiergrepen, de armsteunen in de portierpanelen en de deksel van het opbergvak in de middenconsole. Ook de hemelbekleding en de bekleding van de C-stijlen zijn in alcantara uitgevoerd.

Idee

Aerodynamica en design

De motor

VarioCam

De dry-sumpsmering

Porsche Doppelkupplung (PDK)

Het sportuitlaatsysteem

Het inlaatsysteem

Het onderstel

De achterasbesturing

De dynamische motorsteunen

Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus)

Porsche Active Suspension Management (PASM)

De wielen + RDK

Het verlichtingsconcept

De remmen

Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB)

Porsche Stability Management (PSM)

De POSIP

Clubsport Pakket

Interieur

Porsche Communication Management (PCM)

Audiosysteem CDR en CDR Plus

Stuurwiel

De instrumenten

De stoelen

Sport Chrono pakket inclusief Porsche Track Precision app en lap trigger voorbereiding

Verbruik en recycling

De uitlaatgasreiniging

De brandstof