Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Overige comfortuitrustingen 911 Carrera S Cabriolet

Porsche 911 Carrera S Cabriolet - Overige comfortuitrustingen
Getoond model: 911 Carrera

Overige comfortuitrustingen

De airconditioning

Standaard in de 911: de 2-zone automatische airconditioning met extra ventilatiemogelijkheden en gescheiden temperatuurregeling voor bestuurder en passagier. De regelstijl: zacht, normaal, sterk.

Een absorptie-koolfilter houdt het interieur vrij van stofdeeltjes, pollen en geurtjes. De automatische klimaatregeling meet permanent de luchtkwaliteit, verlaagt de vochtigheidsgraad en schakelt zo nodig van buitenlucht over op de recirculatiestand.

Een andere belangrijke functie: via een zonnesensor herkent en compenseert de airconditioning automatisch de gevolgen van invallend zonlicht voor bestuurder en passagier.

HomeLink® (garagedeuropener)

Tegen meerprijs is een vrij programmeerbare garagedeuropener in de dakconsole ingebouwd. Hiermee kunnen met een druk op de knop maximaal 3 deuren, verlichtingssystemen of alarminstallaties worden bediend.

De cruise control

Dit automatische snelheidsregelsysteem is als meeruitvoering leverbaar. Voor meer comfort op lange afstanden. De cruise control kan bij snelheden tussen 30 en 240 km/h met een schakelaar op de stuurkolomhendel worden geactiveerd.

Het Licht-Design Pakket

Het tegen meerprijs leverbare Licht-Design Pakket is niet alleen praktisch, maar ook esthetisch verantwoord. Het bestaat uit dimbare led-verlichting in de dakconsole, rond de portiergrepen, in het portieropbergvak, in de voetenruimte voorin en in het achtercompartiment.

De coming-homeverlichting

Wanneer de auto met de afstandsbediening in de sleutel wordt vergrendeld of ontgrendeld, wordt automatisch de led-dagrijverlichting gedurende een bepaalde tijd ingeschakeld. Comfortabel, vooral in het donker.

De dagrijverlichting, de achterlichten of de omgevingsverlichting blijven na het uitschakelen van de motor branden met een regelbaar interval, zodat u bijvoorbeeld de weg naar de voordeur gemakkelijk vindt.

De ParkAssistent

De ParkAssistent zit standaard in de 911 Carrera Cabriolet modellen en is naar wens voor de 911 Carrera Coupé modellen verkrijgbaar. Met 4 onopvallende sensoren achterop waarschuwt het systeem met een akoestisch signaal voor herkende obstakels. Intervaltonen verduidelijken daarbij de afstand tot het obstakel.

De ParkAssistent voor en achter

Optioneel zijn als aanvulling op de ParkAssistent 4 sensoren voor de voorzijde verkrijgbaar. De waarschuwing gebeurt akoestisch en tevens optisch door een schematische weergave van de bovenzijde van de wagen op het centrale beeldscherm.

De achteruitrijcamera

De optioneel verkrijgbare achteruitrijcamera (alleen in combinatie met ParkAssistent voor- en achter, alsmede met audiosysteem CDR Plus of PCM) vergemakkelijkt het nauwkeurig achterwaarts inparkeren en manoeuvreren. Daarbij helpen camerabeeld en dynamische geleidingslijnen: zij geven op het centrale beeldscherm de verplaatsing van de auto op basis van de actuele stuurwielstand weer.

Porsche Entry & Drive

Met het optionele Porsche Entry & Drive kunt u uw contactsleutel in uw zak laten. Want zodra u de portiergreep vastpakt of als uw hand aan de voorzijde het gebied tussen Porsche wapen en kentekenplaat nadert, vraagt Porsche Entry & Drive de toegangscode op die in de sleutel is opgeslagen. Is deze juist, dan wordt het portier of de voorklep ontgrendeld. Gestart en afgezet wordt de motor via de elektrische contact-startschakelaar.

Om te vergrendelen op de knop aan de buitenzijde van de portiergreep drukken. Porsche Entry & Drive vergrendelt de wagen en activeert de wegrijblokkering en de stuurkolomvergrendeling.