Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Overige comfortuitrustingen

911 Carrera 4S Cabriolet
Porsche 911 Carrera 4S Cabriolet - Overige comfortuitrustingen
Getoond model: 911 Carrera

Overige comfortuitrustingen

De airconditioning

Standaard op de 911: de automatische airconditioning met 2 zoneregeling, uitgebreid ventilatiebereik en gescheiden temperatuurregeling voor bestuurder en bijrijder. De standen: zacht, normaal, sterk.

Een absorptie-koolfilter houdt het interieur vrij van stofdeeltjes, pollen en geurtjes. De automatische klimaatregeling meet permanent de luchtkwaliteit, verlaagt de vochtigheidsgraad en schakelt zo nodig van buitenlucht over op de recirculatiestand.

Een andere belangrijke functie: via een zonnesensor herkent en compenseert de airconditioning automatisch de gevolgen van invallend zonlicht voor bestuurder en passagier.

HomeLink® (garagedeuropener)

Tegen meerprijs is een vrij programmeerbare garagedeuropener in de dakconsole ingebouwd. Hiermee kunnen met een druk op de knop maximaal 3 deuren, verlichtingssystemen of alarminstallaties worden bediend.

Het Licht-Design Pakket

Het tegen meerprijs leverbare Licht-Design Pakket is niet alleen praktisch, maar ook esthetisch verantwoord. Het bestaat uit dimbare led-verlichting in de dakconsole, rond de portiergrepen, in het portieropbergvak, in de voetenruimte voorin en in het achtercompartiment.

De coming-homeverlichting

Wanneer de auto met de afstandsbediening in de sleutel wordt vergrendeld of ontgrendeld, wordt automatisch de led-dagrijverlichting gedurende een bepaalde tijd ingeschakeld. Comfortabel, vooral in het donker.

De dagrijverlichting, de achterlichten of de omgevingsverlichting blijven na het uitschakelen van de motor branden met een regelbaar interval, zodat u bijvoorbeeld de weg naar de voordeur gemakkelijk vindt.

De cruise control

Dit automatische snelheidsregelsysteem is als meeruitvoering leverbaar. Voor meer comfort op lange afstanden. De cruise control kan bij snelheden tussen 30 en 240 km/h met een schakelaar op de stuurkolomhendel worden geactiveerd.

De ParkAssistent

De ParkAssistent is standaard bij de 911 Cabriolet modellen en tegen meerprijs leverbaar op de 911 Coupé modellen. Met 4 onopvallende sensoren aan de achterzijde waarschuwt de bestuurder met een akoestisch signaal voor herkende obstakels. Het interval van de geluidssignalen duidt de afstand tot het obstakel aan.

Tegen meerprijs is een uitbreiding van de ParkAssistent met 4 sensoren in de voorbumper leverbaar. Er wordt gewaarschuwd door middel van geluidssignalen en optisch door de schematische weergave van de auto op het centrale display. Hierop zijn de auto en de omgeving van bovenaf te zien.

Porsche Entry & Drive

Met het als meeruitvoering leverbare Porsche Entry & Drive kunt u de autosleutel in uw zak of tas laten. Zodra u de portiergreep beetpakt of de bagageruimte nadert, vraagt Porsche Entry & Drive de toegangscode op die in de sleutel is opgeslagen. Is de code correct, dan wordt het portier of de bagageruimteklep ontgrendeld. De motor wordt gestart of afgezet met de elektrische startknop.

Om de auto te vergrendelen drukt u de knop aan de buitenzijde van de portiergreep in. Porsche Entry & Drive vergrendelt de auto en activeert daarop de wegrijblokkering en de stuurkolomvergrendeling.