Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Interieur

911 Carrera 4
Porsche - Interieur

Interieur

Techniek en design. Porsche identiteit ook bij het instappen. U herkent het aan de naar voren oplopende middenconsole. In de voor Porsche typische vormtaal volgt het een eenvoudig principe: afgestemd op de bestuurder. Daarom zit de schakelpook of de keuzehendel ook direct binnen handbereik van het stuurwiel. Vandaar ook de duidelijke bedieningslogica, bijvoorbeeld voor de gescheiden regelbare 2 zone airconditioning of de instellingen van het onderstel. U hoeft hiervoor niet lang in submenu’s te zoeken, maar u kunt zich op het wezenlijke concentreren: de weg.

De materialen zijn hoogwaardig en sportief. De stuurwielkrans, de portiergrepen en de armsteunen zijn bekleed met leder, de stoelen zijn gedeeltelijk met leder bekleed. De dakhemel in de Coupé modellen is standaard bekleed met een materiaal dat zich in de autosport bewezen heeft: alcantara.

Naast de interieurkleuren zwart, platinagrijs, luxorbeige en yachtingblauw is er een grote keuze aan individualiseringsopties met bi-color en speciale kleuren of met materialen zoals carbon, aluminium en hoogwaardig hout.

Techniek waarmee u voorop loopt: het tegen meerprijs leverbare Porsche Communication Management (PCM) inclusief navigatiemodule en 7 inch kleuren- touchscreen met een hoge resolutie als centrale besturingsunit voor audio, navigatie en communicatie.

Ook onderdeel van de Porsche identiteit: de sound. Het audiosysteem CDR met 7 inch kleuren-touchscreen en het Sound Package Plus met een totaal muziekvermogen van 235 W staat garant voor een perfecte geluidskwaliteit. Tegen meerprijs is het BOSE® Surround Sound System met een vermogen van 445 W leverbaar. Kortom, een waarheidsgetrouwe sound en een fascinerende ruimtelijke geluidsbeleving.

Het tegen meerprijs leverbare high-end Surround Sound System van Burmester®, dat wereldwijd bekend staat als een van de grote aanbieders van high-end geluidsapparatuur, stelt de norm in de 911. Met 821 W totaal muziekvermogen. En een ongehoorde sound.

Door het gebruik van de gepatenteerde, in de carrosserie geïntegreerde subwoofer wordt bij beide als meeruitvoering leverbare soundsystemen de basperformance verbeterd en wordt gewicht bespaard. Ook dat is typisch Porsche.

Ergonomie, design, sound. Sportwagentechnologie, intelligent gecombineerd.