Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911
Service binnen het Porsche dealernetwerk

Service binnen het Porsche dealernetwerk

Uw Porsche moet regelmatig worden onderhouden. Alleen dan zijn de optimale veiligheid en prestaties van uw voertuig gegarandeerd. Daarom hebben we een aantal mogelijkheden ontwikkeld om de kosten hiervan voor u beheersbaar te maken. Bijvoorbeeld een duidelijke en transparante prijslijst voor het reguliere onderhoud.

Een Porsche heeft slechts om de twee jaar of telkens na ongeveer 30.000 km een onderhoudsbeurt nodig.

Wij raden u aan om ieder jaar met uw Porsche bij uw Porsche dealer langs te komen voor een korte check. Uw auto is immers net zo individueel als u zelf, en iedere bestuurder heeft nu eenmaal een andere rijstijl. Zo’n jaarlijkse check kan precies aan uw eisen en wensen worden aangepast. Er kan ondermeer worden gecontroleerd in welke mate uw remmen, koppeling en banden versleten zijn en we kijken ook naar het vloeistofpeil voor de koeling, de remmen etc.

De Porsche dealers bieden een grote verscheidenheid aan extra oplossingen waarmee u steeds mobiel blijft en u de tijd waarin de servicebeurt aan uw voertuig wordt uitgevoerd, toch efficiënt kunt gebruiken. We kunnen uw auto voor een service- en onderhoudsbeurt komen ophalen en ook weer bij u afleveren, maar we kunnen ook voor vervangend vervoer zorgen zolang we met uw voertuig bezig zijn. U kunt natuurlijk ook besluiten om in uw Porsche dealer te wachten tot uw auto klaar is en zolang te genieten van een drankje, terwijl u ook gebruik kunt maken van onze gratis WiFi-service of – na reservering vooraf – van de door een groot aantal Porsche dealers aangeboden vergaderruimtes.

Porsche Service wereldwijd

Service van Porsche staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Niet alleen bij uw eigen Porsche Centrum, maar wereldwijd. Wij vinden het belangrijk dat u zich net zo comfortabel voelt als u uw Porsche voor service aanbiedt in Hong Kong, Melbourne of Atlanta. Dit wordt gewaarborgd door onze kwaliteitsstandaards.

Service Prijzen