Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911
Porsche - Originele Ruildelen

Originele Ruildelen

Porsche service. Porsche technologie.
Originele Porsche Ruildelen.
Meer dan alleen vervangen.

Behalve uzelf kent niemand uw Porsche beter dan de persoon die hem ontwikkelde. We hebben alles zo aangepast dat het perfect samenwerkt om u te laten genieten van het echte Porsche gevoel. Een gevoel dat u een heel autoleven lang begeleidt, want als uw Porsche bij iedere inspectie door onze specialisten onder handen wordt genomen, wordt hij telkens grondig gecontroleerd.

En mocht er ooit een onderdeel van uw Porsche aan vervanging toe zijn, dan adviseren we uitsluitend Originele Porsche Onderdelen te laten monteren. Bij bepaalde producten kunt u kiezen uit nieuwe onderdelen en originele ruildelen die door Porsche gereviseerd en goedgekeurd zijn.

Het gebruik van originele Porsche ruildelen is niet alleen kostenbesparend voor u, ook het milieu en onze natuurlijke hulpbronnen worden zo ontzien, omdat onderdelenrevisie minder energie en grondstoffen vergt dan de productie van nieuwe onderdelen. Natuurlijk zijn deze ruildelen echte Porsche producten. Vandaar ook de onderdelengarantie van twee jaar.

Neem voor nadere informatie contact op met uw Porsche Centrum. De medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en geven u informatie over het complete serviceaanbod van de Porsche dealers.

Availability of exchange parts

Download PDF/ 171 KB