Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911
Porsche Exclusive Flagship Dealer

Porsche Exclusive Flagship Dealer

Uw fantasie. De enige grens voor personalisatie.
Porsche Exclusive Flagship Dealer.

Laat u inspireren door ons wereldwijde netwerk van Porsche Exclusive Flagship Dealers – zij laten u graag zien wat wij bedoelen met het personaliseren van uw Porsche. De reis langs de verschillende mogelijkheden voor uw unieke Porsche begint bij onze adviseurs. Hun enorme ervaring in maatwerk helpt u de juiste keuzes te maken.

Bij de Porsche Exclusive Flagship Dealer is het mogelijk om uw Porsche geheel naar eigen smaak samen te stellen – uw eigen unieke Porsche. Wij nemen ruim de tijd om u te adviseren over de vele mogelijkheden. En assisteren u indien gewenst. Advies van Porsche Exclusive is exclusief, net als uw toekomstige Porsche. Ontworpen door u, volgens uw persoonlijke wensen. Technisch en visueel. Binnen en buiten. ´A true one of a kind´.

Onze kernwaarden: vakmanschap en toewijding. En de beste materialen als leer, carbon, hout en aluminium. Met zorg vervaardigd. Met oog voor de kleinste details. Alles in het streven naar exclusiviteit – van de onderdelen tot de complete Porsche, uniek is het sleutelwoord. Het resultaat? De hoogste norm in personalisatie.

De Porsche Exclusive Flagship Dealer in Nederland verwelkomt u graag.

Porsche Centrum Amsterdam
www.porschecentrumamsterdam.nl
info@porschecentrumamsterdam.nl
Tel: 020 4 911 911