Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Archief 2012

Candy kiest: Panamera

Leusden, maandag 23 januari 2012 - Candy Dulfer rijdt met ingang van vandaag een Porsche Panamera. De vierdeurs Porsche komt in de plaats van de Cayman S waarin de wereldberoemde saxofoniste sinds 2009 reed. De ingebruikname van de nieuwe Panamera Diesel is een bekroning én de voortzetting van een succesvolle samenwerking.

Candy Dulfer is razend enthousiast over haar nieuwe Panamera Diesel, na de Cayman haar tweede Porsche: “Ik heb de auto helemaal zelf samengesteld en dat betekent dat alles er op en er aan zit. De buitenkant is antraciet en van binnen is hij uitgevoerd met zwart geperforeerd leer – rock ’n roll dus. Ik vind het interieur waanzinnig, je waant je echt in een cockpit. Maar het allermooiste is nog wel dat ik nu ook anderen mee kan nemen, bandleden bijvoorbeeld. Zo kunnen we onderweg mixen van nieuwe nummers luisteren. De Panamera heeft een te gekke geluidsinstallatie en omdat een auto-interieur relatief compact is, komen bassen lekker strak en laag door – als muzikant wéét je hoe muziek moet klinken. En in de Panamera klinkt het zoals het hoort!”
 
Kwaliteit
 Candy is (net als haar vader) een echte autogek. In 2009 kwam voor haar een droom uit toen ze een Cayman ging rijden. De Panamera ziet ze als een passend vervolg: “Toen ik voor het eerst met de auto reed, was ik helemaal óm. Hij is snel en toch zuinig. De Panamera past ook bij mij omdat ik in alles naar de hoogste kwaliteit streef. Mijn sax is bijvoorbeeld de Stradivarius onder de saxofoons, dat blijkt uit het geluid, de vormgeving én de details. Die combinatie herken ik ook in de Panamera: alles klopt!”
 
Een swingende samenwerking
 Candy Dulfer en Porsche werken sinds 2009 nauw samen. Candy verzorgde bijvoorbeeld speciale optredens voor Porsche-rijders en ze vervult een hoofdrol in de Porsche 360 app voor iPad/iPhone/iPod Touch. Deze applicatie maakt het voor Porsche-fans mogelijk om virtueel in een 911 Cabriolet te stappen. Candy zit daarbij achter het stuur en trakteert op een swingende rit waarbij tracks van haar meest recente album (Crazy) te horen zijn. De Porsche 360-app is te downloaden via www.porsche.nl/360.

2012/01/23