Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Archief 2012

Eerste Nederlandse Porsche Exclusive Flagship storeUnieke setting voor configuratie, verkoop en service van Porsche Exclusive-modellen

Leusden, 23 april 2012 – Porsche Centrum Amsterdam is met ingang van 12 mei de eerste Porsche Exclusive Flagship Store van Nederland. Dat betekent dat de Amsterdamse vestiging verkooppunt is van de producten van Porsche Exclusive. Bij Porsche Exclusive draait alles om het invullen van individuele wensen. Vanaf 12 mei is het Porsche Exclusive Center in Amsterdam met zijn gespecialiseerde verkopers en adviseurs daarvoor het perfecte startpunt. 

De eerste Nederlandse Porsche Exclusive Flagship Store is onderdeel van Porsche Centrum Amsterdam, de grootste Porsche-dealer van Europa. In de Porsche Exclusive Flagship Store staan permanent diverse modellen van Porsche Exclusive, waaronder de nieuwe 991, de Panamera en de Cayenne. De speciaal getrainde adviseurs kunnen klanten perfect informeren over alle individualiseringsmogelijkheden van Porsche Exclusive – qua design en techniek zowel in het interieur als exterieur. Dat kan bijvoorbeeld aan de hand van speciale catalogi, die voor elk model beschikbaar zijn. Dat neemt niet weg dat individuele wensen nog verder kunnen gaan. Daarbij geldt dit principe: als blijkt dat een wens in technisch en kwalitatief opzicht is te realiseren, wordt hij ingevuld. De benodigde werkzaamheden worden met 100% vakmanschap én toewijding uitgevoerd door de gepassioneerde specialisten van Porsche Exclusive in Duitsland.

Zien, voelen en ervaren
Om klanten al in de Flagship Store de kwaliteit van Porsche Exclusive te laten zien, voelen én ervaren, beschikt de vestiging in Amsterdam over de zogenaamd Exclusive Box. In deze showcase zijn voorbeelden te vinden van Exclusive-accessoires en van materiaalsoorten zoals leder, carbon en aluminium. Uiteraard bevat de Exclusive Box ook kleurstalen die exact laten zien hoe het eindresultaat kan zijn. De Porsche Exclusive Flagship Store in Amsterdam gaat op 12 mei aanstaande officieel van start.

2012/04/23