Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Archief 2011

ASWIN HOFFMANN PRIVÉCHAUFFEUR VOOR 1 DAG

Leusden, 14 april 2011 – De zoektocht van Porsche naar een privéchauffeur met een duurzame blik is niet onopgemerkt gebleven. In totaal deden 550 automobilisten een gooi naar de droombaan. Voor Aswin Hoffmann werd deze droom werkelijkheid. De wetenschapper die in het Radboud Universiteit Nijmegen werkt mocht op woensdag 13 april de vipgasten van het World Foresight Forum (WFF) in Den Haag vervoeren. En niet in de eerste de beste auto, maar achter het stuur van een Porsche Panamera.

Porsche vervoert als exclusieve autopartner van het WFF tot en met vrijdag 15 april alle gasten van het evenement. Hierbij discussiëren wetenschappers van over de hele wereld over mondiale uitdagingen als klimaatverandering, schaarste en verschuivende machtsverhoudingen. Voor het evenement zocht Porsche iemand die een dag met de professionele privéchauffeurs zou meedraaien. Geïnteresseerden konden zich aanmelden op de site van Porsche.
Aswin Hoffmann uit Molenhoek kwam als beste kandidaat uit de bus. Tijdens een speciale training van Excellent Chauffeursdiensten B.V. in Amersfoort kreeg hij de fijne kneepjes van het chauffeursvak uitgelegd: kijk- en bochtentechniek, stuurhandeling en het juist inschatten van verkeerssituaties.

Panamera S Hybrid
Omdat het WFF zich net als Porsche inzet voor een duurzamere wereld, is het evenement bij uitstek geschikt voor de presentatie van de Porsche Panamera S Hybrid. De nieuwe versie draagt als eerste Porsche het energielabel A, zonder daarbij in te leveren aan sportiviteit en elegantie. De Porsche Panamera S Hybrid verschijnt in juni op de markt voor prijzen die beginnen bij 127.000 euro inclusief BPM en BTW. -

2011/04/14