Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Archief 2011

ELKE PORSCHE VERTELT EEN VERHAAL

Leusden, 19 juli 2011 – Pon Porsche Import nodigt eigenaren van een Porsche uit hun verhaal te delen. Vaak gaat er immers een bijzonder verhaal schuil achter de aankoop van hun jongens- of meisjesdroom. De Porsche en het verhaal dat het meest tot de verbeelding spreekt, wordt beloond met de Porsche Keep it Original Award 2011. Deelnemers kunnen hun verhaal in maximaal 200 woorden samen met een foto van hun Porsche inzenden via: www.porsche.nl/proud . De winnende Porsche wordt op 17 september tijdens de International Porsche Collectors Day in Naarden-Vesting tentoongesteld.

Voor de Porsche Keep it Original Award 2011 komt elke Porsche in aanmerking. Valt de Porsche bijvoorbeeld op door een hoge mate van originaliteit? Of zijn er misschien gedenkwaardige avonturen mee beleefd? Staan er opvallend veel kilometers op de teller? Of juist opvallend weinig? De Porsche-eigenaar met het meest bijzondere verhaal, wordt beloond met de Porsche Keep it Original Award 2011.

Na opname van de Porsche in het Proud fotoalbum kan er via www.porsche.nl/proud gestemd worden door bezoekers. De auto’s met de meeste stemmen worden vervolgens beoordeeld door een deskundige jury, onder leiding van Porsche-ambassadeur Gijs van Lennep. Voor de winnaar staat naast een Keep it Original Award ook een Porsche Classic Radio-Navigatiesysteem t.w.v. € 825,- klaar én zal zijn of haar Porsche worden tentoongesteld tijdens de International Porsche Collectors Day.

International Porsche Collectors Day
De winnende auto fungeert als blikvanger tijdens de International Porsche Collectors Day op zaterdag 17 september in Naarden-Vesting. Het is de tweede editie van deze unieke beurs met Porsche-memorabilia als schaalmodellen, brochures, posters en bijzondere boekwerken. Tegelijkertijd wordt de Petit Grand Prix van Naarden-Vesting gehouden, ook wel bekend als de Petit Mille Miglia. Porsche is hoofsponsor van dit bijzondere evenement, waarvoor ongeveer 100 historische raceauto’s en diverse bekende coureurs aan de start verschijnen.

Aanmelden en meer informatie over de Porsche Keep it Original Award 2011: http://www.porsche.nl/proud
Meer informatie over de International Porsche Collectors Day: http://www.porsche.nl/collectorsday

2011/07/19