Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Archief 2011

AM BY PORSCHE MAGAZINE NU IN DE WINKEL

Leusden, 16 juni 2011 – De luxueuze glossy AM by Porsche ligt nu in de winkels. Deze speciale uitgave van het AM magazine is voor een groot deel gewijd aan de Porsche Onderneemster van het Jaar verkiezing. Zo is er een verslag van de feestelijke uitreiking van de Awards en komt winnares Claudia Willemsen aan het woord. Op www.porsche.nl/ondernemen zijn de drie tv-uitzendingen die RTLZ aan de Porsche Onderneemster van het Jaar verkiezing wijdde terug te zien.

AM is de luxueuze glossy voor ‘powervrouwen’ die door onderneemster Annemarie van Gaal is opgericht. Van Gaal was bij de Porsche Onderneemster van het Jaar verkiezing 2011 tevens juryvoorzitter. En die combinatie heeft geleid tot de speciale editie AM by Porsche. In het stijlvolle magazine wordt uitgebreid ingegaan op de achtergronden van de Onderneemster van het Jaar verkiezing. Daarbij komen juryleden als Jan Peter Balkenende de en Ray Uiterwaal (directeur Pon Porsche Import en initiatiefnemer van de verkiezing) aan het woord. Ook de Top 50 van Nederlandse zakenvrouwen is interessant én inspirerend leesvoer. En dan is er nog een glamourvolle reportage waarbij voormalig topmodel Anouk Smulders samen met een Porsche 911 Sport Classic een hoofdrol vervult. AM by Porsche ligt nu in de winkel voor € 5,95.

Drie TV-uitzendingen
Zakenzender RTLZ wijdde drie uitzendingen van ongeveer een kwartier aan de Porsche Onderneemster van het Jaar verkiezing. In de afleveringen één en twee stond presentatrice Elsemieke Havenga vooral stil bij de achtergronden van de verkiezing en stelde ze de genomineerde onderneemsters voor. De derde uitzending was in zijn geheel gewijd aan de feestelijke uitreiking van de Porsche Onderneemster van het Jaar Awards. Alle drie uitzendingen zijn nog eens te bekijken op www.porsche.nl/ondernemen.  

Initiatief van Pon Porsche Import
De Porsche Onderneemster van het Jaar verkiezing is een initiatief van Pon Porsche Import. Porsche voelt zich verwant met ondernemende vrouwen omdat Ferry Porsche, de oprichter van het merk in zijn tijd puur ondernemerschap toonde. De oprichting van het sportwagenmerk (meer dan 60 jaar geleden) is namelijk het gevolg van het feit dat Ferry Porsche op zoek was naar zijn droomauto. Omdat hij hem niet kon vinden, besloot hij hem zelf te bouwen. Deze combinatie van ondernemerschap en passie heeft Porsche tot een van de meest toonaangevende sportautofabrikanten gemaakt. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar porsche.nl/ondernemen.-

2011/06/16