Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Archief 2011

Vierde Porsche Approved Occasion weekend op 29 en 30 oktober.

Leusden, vrijdag 7 oktober 2011 - De vierde editie van het Porsche Approved Occasion Weekend vindt op 29 en 30 oktober plaats in het Home Boxx Exhibition Center in Nieuwegein. Alle Porsche Centra laten hier de mooiste collectie gebruikte Porsche Approved modellen zien. Al deze auto’s hebben het Porsche Approved Occasion-label, wat onder andere betekent dat ze op 111 criteria zijn goedgekeurd. De aanschaf van een Approved Occasion tijdens dit weekend is extra aantrekkelijk omdat dan twee in plaats van één jaar garantie wordt gegeven.

Het Porsche Approved Occasion Weekend is een jaarlijks terugkerend evenement. De collectie Porsches trok bij voorgaande edities een groot aantal bezoekers. Dit jaar worden circa 150 gebruikte Porsches getoond die stuk voor stuk zijn voorzien van het Porsche Approved-kwaliteitslabel. Dit label wordt uitsluitend verleend aan Porsche-modellen met een sluitende onderhoudshistorie en die bovendien een strenge technische check op maar liefst 111 criteria met succes hebben doorstaan. Porsche Approved Occasions worden normaal gesproken afgeleverd met één jaar volledige garantie (met uitzondering van slijtagedelen) inclusief 1 jaar Porsche Assistance-mobiliteitsgarantie. Nieuwe Porsche-eigenaren die tijdens het occasionweekeinde in Nieuwegein hun jongens-/meisjesdroom verwezenlijken, krijgen twee jaar volledige garantie. Indien de auto in onderhoud blijft bij de dealer, is de mobiliteitsgarantie zelfs onbeperkt. Kortom, zekerheid en betrouwbaarheid zoals alleen de officiële Porsche-dealerorganisatie dat kan bieden.

Porsche Classic
Behalve voor de Porsche Approved Occasions is er dit jaar voor het eerst bijzondere aandacht voor de oudere Porsche-modellen, zoals de nog altijd zeer populaire 993. Deze klassiekers hebben niet het predicaat Porsche Approved omdat ze ouder zijn dan 9 jaar of meer dan 200.000 km op de teller hebben, maar zijn wel altijd dealer onderhouden en in optimale staat. Ook hebben deze modellen allemaal de Porsche Classic Check doorlopen. Deze check omvat een intensieve technische keuring en een originaliteitscontrole (kleur, meeruitvoeringen etc.). Het Porsche Classic Programma biedt ook vaste onderhoudsprijzen voor elk ouder Porsche-model. In Nieuwegein zijn adviseurs aanwezig die de mogelijkheden én voordelen van Porsche Classic graag toelichten.

Het Porsche Approved Evolution Plan
Tijdens het Porsche Approved Occasion Weekend zijn ook de adviseurs van het Porsche Financial Program aanwezig. Zij kunnen alles vertellen over het Porsche Approved Evolution Plan, een innovatieve financieringsvorm die maatwerk biedt voor de eigenaren van een jonge gebruikte Porsche. Hierin zijn de aantrekkelijke aanschafwaarde en (vooral) de relatieve lage afschrijving, die elke Porsche kenmerkt, meegenomen. Zo wordt het rijden in een gebruikte Porsche nog aantrekkelijker én bereikbaarder. Bovendien biedt het eigenaren de mogelijkheid om ‘door te groeien’ naar een jongere of zelfs nieuwe Porsche.

Een evenement voor iedereen
Het meest exclusieve occasionweekeinde van Nederland biedt voor ieder wat wils. Voor de allerjongste Porsche-liefhebbers is er bijvoorbeeld de Kids Corner met de Kids Driving School, een filmhoek en een race-simulator.

Het Porsche Approved Occasion Weekend vindt plaats op zaterdag 29 en zondag 30 oktober aanstaande. De openingstijden op beide dagen zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Partners van dit evenement zijn Mobil1, Schaap & Citroen, Bang & Olufsen, Financial Partner Program en Gant.

Meer informatie over het Porsche Approved Occasion Weekend is te vinden op www.porsche.nl/approvedweekend

-

2011/10/07