Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Archief 2010

PORSCHE CAYMAN: NU TE TEMMEN BIJ HERTZHertz Autoverhuur neemt exclusief twee Cayman-modellen op in haar Prestige Collection

Hertz Autoverhuur heeft vandaag 2 Porsche Cayman-modellen opgenomen in haar exclusieve Prestige Collection. Daarmee biedt Hertz  Autoverhuur als enige in Nederland de mogelijkheid om het sportieve karakter van de Cayman te ervaren. Hertz zet de Cayman-modellen in voor de verhuur, maar ook voor speciale acties.

Hertz brengt met de Prestige Collection de absolute top op autogebied onder handbereik van een veeleisende doelgroep. Deze collectie bestaat onder meer uit luxueuze, krachtige limousines en SUV’s. De Porsche Cayman zorgt voor een extra sportieve invulling. De Cayman staat namelijk voor alles wat Porsche rijden tot zo’n onvergetelijke belevenis maakt. Hij biedt dankzij zijn middenmotor prestaties en rijeigenschappen van een buitengewoon hoog niveau en koppelt dat aan een spannende lijnvoering en een sportief-elegant interieur. Deze combinatie van (unieke) eigenschappen bracht het toonaangevende Amerikaanse tijschrift Motor Trend er onlangs toe de Cayman uit te roepen tot ‘Best Driver’s Car’. En het Britse vaktijdschrift AutoExpress riep de Cayman simpelweg uit tot beste sportwagen.
Speciaal en spraakmakend
Henk van den Helder, General Manager van Hertz Benelux nam de twee Cayman-modellen officieel in ontvangst bij het nieuwe Porsche Centrum Amsterdam. Van den Helder over de sportieve aanwinsten: “Hertz biedt als leukste autoverhuurmaatschappij van Nederland een aanbod dat opvalt door zijn diversiteit: van compacte stadsauto tot en met volbloed sportwagen. Met de komst van de twee Cayman-modellen kunnen we ook extra sportieve wensen vervullen. Er is altijd vraag naar auto’s als de Cayman en wij zijn blij dat we hier als enige autoverhuurmaatschappij in Nederland op kunnen inspelen. Bovendien biedt de aanwezigheid van de Cayman in onze vloot ook diverse mogelijkheden voor speciale en spraakmakende acties - typisch Hertz dus.”
Ray Uiterwaal van Pon Porsche Import is zeer ingenomen met de levering van twee Cayman-modellen aan Hertz: “De merkwaarden van Hertz en Porsche vertonen een opvallende gelijkenis. Dat Hertz vooruitstrevend is, blijkt wel uit het feit dat ze als verhuurmaatschappij de Porsche Cayman in het gamma hebben opgenomen. Zo is het bedrijf echter wel in staat om hoogst individuele klantenwensen te vervullen – iets waar Porsche ook altijd sterk in is geweest. Met de aflevering van deze twee Cayman-modellen gaan twee krachtige merken een in meer opzichten sportieve samenwerking aan.  En ik ben ervan overtuigd dat deze zeker voor de klanten van Hertz naar meer smaakt.”
De Porsche Cayman is alleen te huur bij Hertz op Schiphol voor € 250 per dag inclusief standaard schade-en diefstaldekking (CDW & TP) en 200 kilometers per dag. Niet inbegrepen is BTW, kentekenregistratietoeslag, persoonlijke inzittendenverzekering, afkoop eigen risico van € 18 per dag. Overige kilometers bedragen € 0,60 incl. BTW. Minimaal leeftijd bestuurder 25 jaar, 2 geldige credit cards, minimaal 1 jaar in bezit van rijbewijs.

-

2010/02/08