Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Archief 2010

Porsche 911 kinder-kunstwerk

Leusden, woensdag 7 april 2010 - Al sinds z’n introductie in 1963 wordt de Porsche 911 door velen beschouwd als een kunstwerk op wielen. Dat is sinds het paasweekend letterlijk te nemen. Kinderen werden kleine Picasso’s tijdens de paasshow van Porsche Centrum Leusden. Zij mochten daar naar hartenlust op een Porsche 911 tekenen.


In de showroom, zette het centrum een 911 Coupé waar de kinderen op mochten tekenen. Uiteraard waren wel wat voorzorgsmaatregelen genomen om de lak te beschermen tegen al te enthousiaste kunstenaars. De auto werd voorzien van een speciale folie door VinyTouch uit Nijkerk. Dat bedrijf is erin gespecialiseerd om voertuigen te beplakken met folies op kleur, het zogeheten carwrapping. Drie medewerkers waren een dag bezig om de 911 childproof te maken.

Vele tientallen kinderen maakten gebruik van de mogelijkheid zich met viltstiften uit te leven op de witte foliehuid. Nadat de kleurige 911 de komende weken tentoongesteld wordt in de showroom van Porsche Centrum Leusden, is het vervolgens een kleine moeite om de foliehuid te verwijderen. Het 911-kunstwerk verandert in minuten weer in het kunstwerk dat het al was.

 

2010/04/07