Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Archief 2010

Aantrekkelijk in alle opzichten: Porsche Approved Occasion Weekend

-

Leusden, woensdag 27 oktober 2010 - Tijdens het Porsche Approved Weekend dat op 30 en 31 oktober in het Home Boxx-complex in Nieuwegein plaats vindt, wordt duidelijk dat Porsche-rijden zeer bereikbaar kan zijn. Dat zit hem niet alleen in de aantrekkelijke prijsstelling, maar ook in de mogelijkheid om gebruik te maken van het Porsche Approved Evolution Plan, een innovatieve financieringsvorm die maatwerk biedt. Een bezoek aan het meest exclusieve occasionweekeinde van Nederland is ook goed voor veel kijkplezier. Alle Porsche-modellen zijn vertegenwoordigd. Echte publiekstrekkers zijn de 911 GT3 RS en de Boxster Spyder – beide met het Porsche Approved-label dat een zeer goede technische staat en een sluitende (onderhouds)historie garandeert.

Het Porsche Approved Occasion Weekend is inmiddels uitgegroeid tot een traditie. De derde editie vindt plaats in de centraal gelegen Home Boxx-locatie in Nieuwegein. Alle Porsche Centra van Nederland laten hier hun uitgebreide collectie Porsche Approved-modellen zien - dit jaar gaat het om ruim 150 Porsches in topconditie: van 911 tot en met Cayenne en van Boxster tot en met Panamera. Het Porsche Approved-label kan uitsluitend door een officieel Porsche Centrum toegekend worden. Om hiervoor in aanmerking te komen, dient de gebruikte Porsche in kwestie een strenge (technische) test met 111 controlepunten goed te doorstaan en over een complete en sluitende (onderhouds)historie te beschikken.
Een Porsche Approved Occasion wordt normaal gesproken afgeleverd met een jaar volledige garantie) inclusief de mobiliteitsgarantie Porsche Assistance. Klanten die hun droomauto tijdens het Porsche Approved-weekeinde aanschaffen, krijgen een jaar extra (mobiliteits)garantie op de koop toe.

Het Porsche Approved Evolution Plan

Tijdens het Porsche Approved Occasion Weekend kunnen (potentiële) Porsche-rijders ook kennismaken met het Porsche Approved Evolution Plan, een innovatieve financieringsvorm die op maat wordt gemaakt voor de eigenaren van een jonge gebruikte Porsche. In dit attractieve plan zijn de aantrekkelijke aanschafwaarde en (vooral) de gunstige restwaardeontwikkeling die elke Porsche kenmerkt verwerkt. Het Porsche Approved Evolution Plan maakt een gebruikte Porsche nog aantrekkelijker én bereikbaarder. Bovendien biedt het eigenaren de mogelijkheid om ‘door te groeien’ naar een jongere of zelfs een nieuwe Porsche.

Wat en waar

Het meest exclusieve occasionweekeinde van Nederland vindt plaats op zaterdag 30 en zondag 31 oktober aanstaande in de Home Boxx-locatie in Nieuwegein en is vrij toegankelijk. De openingstijden op beide dagen zijn van 10.00 en 17.00 uur. Porsche-partner Mobil1 zorgt voor een extra sportief sfeertje door een open raceauto die is opgebouwd uit ruim 1.200 Mobil1 olieflessen tentoon te stellen. De Mobil 1 Grand Prix Car is gemaakt door kunstenaars Lory Caldarella en Hans Kooijman, die deel uitmaken van een creatief platform met de (zeker in dit geval) toepasselijke naam ‘Smeerolie’. Caldarella en Kooijman zijn er dankzij een speciale smelttechniek in geslaagd de Grand Prix Car zijn kenmerkende (aerodynamische) vorm te geven. Naast Mobil1 zorgen ook kledingmerken State of Art en Oger en HTC voor een extra aantrekkelijke aankleding van het derde Porsche Approved Occasion Weekend.

De totstandkoming van de Mobil1 Grand Prix Car is hier te zien:
<http://www.mobil-1.be/dutch/cms/smeerolie-gp-wagen.aspx >

2010/10/27