Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Archief 2010

Mijn spreekbeurt gaat over Porsche...

Leusden, maandag 26 april 2010 - Pon Porsche Import in Leusden krijgt maandelijks vele telefoontjes van basisschoolkinderen, die hun spreekbeurt over Porsche willen houden. Naar aanleiding daarvan heeft de Porsche importeur besloten om de Porsche Spreekbeurtservice in het leven te roepen. Kinderen die een spreekbeurt over Porsche willen houden, krijgen daartoe een compleet spreekbeurtpakket dat zowel tekst en beeld omvat. De achtjarige Jasper uit groep 4 van de Apeldoornse Parkenschool had de primeur.


Basisschoolkinderen die een spreekbeurt over Porsche willen houden, kunnen met ingang van vandaag een spreekbeurtpakket aanvragen bij Pon Porsche Import. Snel daarna kunnen deze kinderen het pakket in de bus verwachten en daarmee zijn ze in staat hun Porsche–spreekbeurt tot in detail voor te bereiden. Centraal in het Porsche Spreekbeurtpakket staat namelijk een DVD met daarop een tekst over verleden, heden, toekomst én de Nederlandse connecties van Porsche. Uiteraard staat het leerlingen vrij deze tekst met extra informatie aan te vullen. Op de DVD staat ook een groot aantal foto’s van historische en hedendaagse Porsche-modellen én een voorbeeld van een powerpointpresentatie. Daarnaast omvat het Porsche Spreekbeurtpakket 30 stickervellen waarmee computermuizen een echte Porsche-look kunnen krijgen. Deze stickervellen zijn bedoeld om aan het einde van de spreekbeurt uit te delen aan klasgenootjes.

Primeur in Apeldoorn
De achtjarige Jasper Hoogeslag uit Groep 4 van de Apeldoornse Parkenschool was de eerste leerling in Nederland die gebruik maakte van het Porsche Spreekbeurtpakket. Om deze primeur (op zijn verjaardag!) een extra feestelijk tintje te geven, werd Jasper thuis opgehaald in een gloednieuwe Porsche 911 Carrera 2S – deze extra service was eenmalig om de aftrap van de spreekbeurtservice te markeren.
Jasper over zijn spreekbeurt: “Ik vind Porsche de coolste sportwagen die er is. Porsches  zien er vet uit en zijn supersnel – dat heb ik vandaag wel gemerkt! Door het spreekbeurtpakket kon ik mijn verhaal heel goed voorbereiden. Het enige was, dat ik nog iets te snel praatte, maar ik vind dat dat wel bij Porsche past. Iedereen heeft heel goed geluisterd, maar toen ze zagen dat de auto op het schoolplein reed, wilden ze allemaal naar buiten om een rondje mee te rijden!”

Het Porsche Spreekbeurtpakket  is uitsluitend aan te vragen via info@porsche.nl. Alleen goed onderbouwde verzoeken worden gehonoreerd.

 

2010/04/26