Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Archief 2009

Porsche Centrum Amsterdam en Groningen: open voor de Panamera

Leusden, dinsdag 11 augustus 2009 - De datum 12 september staat voor de Nederlandse Porsche-organisatie met hoofdletters geschreven. Op die dag openen de nieuwe Porsche-centra in Amsterdam en Groningen. Die datum is niet toevallig gekozen. Op die dag viert de Porsche Panamera ook zijn nationale première. Niet alleen in Amsterdam en Groningen, maar in alle officiële Porsche-centra van Nederland.

Het nieuwe Porsche Centrum Amsterdam nadert zijn voltooiing. Op een uitermate strategische en goed bereikbare locatie (langs de A2, bij de aansluiting op de A9) is het nieuwe pand al duidelijk zichtbaar. Het nieuwe onderkomen krijgt een vloeroppervlakte van maar liefst 4.200 m2 en daarmee wordt ‘Amsterdam’ één van de grootste Porsche-centra van de wereld. In dit nieuwe Porsche Centrum is alle ruimte om de exclusieve merkbeleving van Porsche maximaal tot zijn recht te laten komen. Daarmee vormt het ook een prachtig decor voor de introductie van de Porsche Panamera. Bovendien verdubbelen de capaciteit van werkplaats en magazijn en dat is een belangrijke factor in het verwezenlijken van een nog grotere klantentevredenheid. Directeur Frans Ober is dan ook bijzonder trots: “Het Porsche Centrum Amsterdam behoort tot de grootste Porsche-centra van de wereld – en dat hier in Nederland op een A1-locatie. We verheugen ons op de opening en we zijn extra blij met de eregast: de Porsche Panamera.”

Intussen, in Groningen
Het nieuwe Porsche Centrum Groningen is ook in de laatste fase van de nieuwbouw aangekomen. Het noordelijkste gelegen Porsche Centrum van Nederland bevindt zich in de onmiddellijke nabijheid van het Euroborg-stadion. Ook dit Porsche Centrum kenmerkt zich door optimale bereikbaarheid en – uiteraard – door zijn indrukwekkende uitstraling. Directeur Pim van Poelgeest is dan ook uitermate enthousiast: “Hier kunnen we onze klanten ontvangen in de ambiance die bij het merk past. Het pand is volledig uitgevoerd volgens de voorschriften van Porsche en daarbij is het in alle opzichten zeer transparant. Vanuit de showroom heb je bijvoorbeeld een prima zicht op de werkplaats en dankzij de speciale (dag)lichtstraat in de showroom komen carrosseriekleuren perfect tot hun recht. De unieke
Porsche-beleving staat hier centraal.”

2009/08/11