Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Archief 2008

Porsche winter inspectie 2008: zorgeloos de koude periode inVoordelige en uitgebreide controle inclusief bijzonder geschenk

Leusden, 5 november 2008 - Vanaf 15 november 2008 tot en met 31 januari 2009 is het bij alle officiële Porsche-centra in Nederland mogelijk de Porsche Winter Inspectie te laten uitvoeren. Daarbij wordt elke Porsche, ongeacht type en/of leeftijd op alle vitale onderdelen gecontroleerd. Als de auto een 'OK' op alle punten krijgt, is hij klaar voor zelfs de strengste winter. Porsche-rijders die de Winter Inspectie laten uitvoeren, gaan niet alleen naar huis met deze geruststellende wetenschap, maar ook met een exclusief Porsche-geschenk.

De Porsche Winter Inspectie is dé wintercontrole. Elk model ondergaat hierbij een zeer uitgebreide controle op alle vitale punten. Het spreekt voor zich dat de Porsche-technici daarbij extra aandacht hebben voor onderdelen die het in de winter extra zwaar hebben zoals het remsysteem, de banden(spanning) en alle vloeistoffen (van ruitenwisservloeistof tot motorolie). Een Porsche die deze inspectie met goed gevolg heeft doorlopen, is gegarandeerd goed voor een zorgeloze winter. De Porsche Winter Inspectie is te boeken op www.service4porsche.nl en kost slechts € 99,-.

Gratis: geschenk en goede raad

Elke klant die de Porsche Winter Inspectie laat uitvoeren, gaat niet alleen met een op en top geprepareerde auto naar huis, maar ook met een exclusief Limited Edition Wijngeschenk inclusief Porsche wijnkoeler ter waarde van € 74,95. Uiteraard kan de officiële Porsche-dealer tijdens de Winter Inspectie ook een advies geven over bijvoorbeeld de originele Porsche winterwielensets en de vaste servicetarieven per model. Ook hierover is op www.service4porsche.nl meer informatie te vinden.

2008/11/05