Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Archief 2007

Porsche “EXCLUSIVE” beleving start op AutoRAI

Porsche introduceert op de AutoRAI een nieuwe manier van communiceren met haar fans. Bezoekers kunnen de ‘Porsche Mobile’ service downloaden op hun mobiele telefoon. Met deze service zijn wallpapers, ringtones en alle gegevens over modellen en prijzen direct binnen handbereik voor slechts 70 cent. Dat kost een download, begeleid door de klanken van een Porsche Carrera GT. Deze nieuwe manier van communiceren sluit perfect aan op het thema van de Porsche stand op de RAI; PORSCHE EXCLUSIVE. Het programma dat Porsche klanten in staat stelt hun Porsche net zo exclusief te maken als een vingerafdruk.
De ‘Porsche Mobile’ service is opgezet als een vernieuwende vorm van interactie met de fans. Het is vooral een snelle, dynamische en originele manier om alle informatie over het merk snel binnen bereik te brengen van Porsche liefhebbers. Een middel waarvan de importeur verwacht dat die de merkbeleving nog verder zal versterken. Bezoekers van de AutoRAI krijgen flyers uitgereikt, met een instructie hoe zij de ‘Porsche Mobile’ service kunnen activeren (SMS PORSCHE naar 4411). Tevens staat in de flyer waaraan het telefoontoestel moet voldoen om de download mogelijk te maken. In elk geval moet het voorzien zijn van een kleurenscherm en moet het geschikt zijn voor internetapplicaties. De gebruiker krijgt per sms een link toegezonden, via welke de ‘Porsche Mobile’ service is te downloaden. Tevens is het mogelijk de download-applicatie door te sturen naar een kennis of vriend. Ook dat kost 70 eurocent. Als extraatje is het voor de gebruikers van het ‘Porsche Mobile’ systeem tijdens de AutoRai mogelijk deel te nemen aan de prijsvraag. Onder de juiste inzendingen wordt een prijs verloot na de AutoRai, een circuitarrangement op Zandvoort, waaronder o.a. een fast-lap met een Porsche coureur op het circuit.
Exclusive programma
De persoonlijke mobiele ‘Porsche Mobile’ service sluit perfect aan bij Porsche Exclusive, het programma dat Porsche-rijders in staat stelt hun auto net zo uniek te maken als een vingerafdruk. Het gaat om exclusieve activiteiten en accessoires, die zijn ontwikkeld naar het gedachtegoed van Ferdinand Porsche: Hij zei ooit: ‘At the beginning I couldn’t find the car I was dreaming of, so I decided to build it myself.’
Alles is mogelijk, van een verlichte eigen naam in de dorpels tot aan stoelen in elke kleur leder of meer vermogen uit de motor. Bij alles is handwerk het devies, omdat er geen machines bestaan die met dezelfde verfijning en persoonlijke aandacht materialen kunnen bewerken als vakmensen met jarenlange ervaring.
Tijdens de AutoRAI staat op de stand het Porsche Exclusive-programma volop in de schijnwerpers. Een Exclusive-adviseur van de fabriek uit Duitsland is aanwezig om mensen te adviseren en te informeren over de mogelijkheden van het programma. De liefhebbers die gebruik maken van de mobiele telefoon service kunnen tijdens de show en thuis het Porsche nieuws nog eens op hun gemak bekijken, indien gewenst met op de achtergrond het geluid van een Porsche.

2007/03/27