Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Archief 2007

Alle Porsche-liefhebbers verzamelen!


International Porsche Collector’s Day

Porsche-liefhebbers mogen 29 september 2007 nu al vast in hun agenda ‘blokken’, want op die dag organiseert Pon Porsche Import in Leusden, in samenwerking met de Porsche Modell Club, de eerste - International Porsche Collectors Day’s – in Nederland. Meer dan tachtig standhouders met bijzondere verzamelobjecten, een mini-Porsche bioscoop met historisch filmmateriaal en een kennisquiz zijn enkele van de ingrediënten die deze dag bijzonder maken. Het goede nieuws is dat de beurs voor iedereen gratis toegankelijk is. De jonge fans roept Porsche op te laten zien hoe de nieuwe Porsche Panamera die in 2009 op de markt komt eruit gaat zien, want met deze jeugdelijke visies valt een mooie prijs te winnen.

Het Koopmanshuis

De stijlvolle locatie ‘het Koopmanshuis’ op het terrein van Pon’s Automobielhandel in Leusden doet op 29 september zijn naam eer aan, want op die dag staat het vol met (zeldzame) verzamelobjecten, die te koop worden aangeboden. Zo worden er tienduizenden modelauto’s in alle soorten, maten en prijsklasse verwacht. Ook liefhebbers van Porsche-gerelateerde tijdschriften, boeken en posters kunnen er hun hart ophalen.

Internationaal

Samen met de Internationale Porsche Modell Club organiseert Pon Porsche Import voor het eerst deze beurs in Nederland. Het is een internationale beurs zowel qua deelnemers als qua bezoekers. Onder de verzamelaars van Porsche miniaturen zijn wereldwijd veel beroemdheden zoals bijvoorbeeld de Amerikaanse komiek Jerry Seinfeld. Wat dichterbij huis is Gijs van Lennep van de partij, dé Porsche ambassadeur Zijn baanrecord in een Porsche RSR tijdens de 24-uur van Le Mans in 1971 staat immers nog steeds!

Speciaal Porsche parkeerterrein

Voor Porsche bezitters wordt een speciale Porsche parkeerplaats ingericht.

Dit terrein op zich is al een bezoek aan de Porsche Collector’s Day meer dan waard! De waardevolle auto’s uit de State-of-Art collectie zullen tevens een échte publiekstrekker zijn. Drie zeldzame Porsches, waaronder een 550 Spyder 1500 RS uit 1955 sieren het Koopmanshuis.

Website

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op de website www.internationalporschecollectorsday.nl voor meer informatie, routebeschrijving en last minute aanvullingen op het programma.

Sponsoren

Zowel Delta Lloyd Private Bankers als State of Art maken het evenement mede mogelijk.

Limited Edition

Ter gelegenheid van dit unieke evenement wordt er een speciale gelimiteerde poster uitgegeven waarop alle schaalmodellen van Porsche te zien zijn.

Feiten

De eerste Porsche Liefhebber Dag vindt op 29 september 2007 plaats in het Koopmanshuis van Pon Porsche Import. De beurs is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Entree en parkeren zijn gratis.

Als persrelatie de international Porsche Collector’s bijwonen?

U kunt zich bij Hannie Steeman, PR manager Porsche, accrediteren.

Interesse in de magie van Porsche miniaturen?

Wilt u meer informatie ontvangen ten aanzien van de mede-organisator de International Porsche Modell Club en hun hobby en fascinatie voor Porsche miniaturen en memorabilia? Henk Koop is graag bereid de magie van Porsche miniaturen toe te lichten.

2007/08/16