Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Archief 2007

Porsche sponsort de Amsterdam Polo Trophy


Leusden – Op zaterdag 29 september vindt in het Amsterdamse Bos de achtste editie van de Amsterdam Polo Trophy plaats. Tijdens dit trendy evenement worden twee polowedstrijden gespeeld op het handicaplevel 3-5. De start van de wedstrijden is om 13.00 uur en om 17.00 wordt de Trophy uitgereikt aan het beste poloteam van 2007.

Polo bestaat al duizenden jaren, maar de sport is allesbehalve oubollig. Acht spelers te paard draven met grote snelheid over het speelveld en halen acrobatische toeren uit om de bal in de goal van de tegenstander te slaan. Wie de polosport altijd al wat beter heeft willen bekijken en de sfeer van een heus toernooi wil proeven, moet zeker op zaterdag 29 september naar het Amsterdamse Bos gaan voor de Amsterdam Polo Trophy. De parallellen met het merk Porsche zijn duidelijk: kracht, klasse, heritage en doelgerichtheid zijn termen die op zowel het merk Porsche als de Amsterdam Polo Trophy van toepassing zijn.

Dit jaar wordt de Amsterdam Polo Trophy voor de achtste keer gehouden. Het poloseizoen begint in april en wordt ieder jaar afgesloten in het laatste weekend van september. Er is tijdens de Amsterdam Polo Trophy een deskundige commentator uit Engeland aanwezig, die uitleg geeft bij de actie op het veld. Het is dus nog leerzaam ook!

De Amsterdam Polo Trophy vindt plaats op zaterdag 29 september 2007. Vanaf 13.00 uur tonen vier teams hun kunsten op het veld achter het bezoekerscentrum in het Amsterdamse Bos (Bosbaanweg 5) in Amstelveen. Omdat het hier gaat om polo, geldt er een dress code: smart casual. U kunt gratis kaarten aanvragen via info@polo.nl. Kijk voor meer informatie over de Amsterdam Polo Trophy op www.polo.nl.

2007/09/30