Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911
Panamera

Bagageruimte Panamera

Porsche Panamera - Bagageruimte
Getoond model: Panamera

Bagageruimte

De bagageruimte van de Panamera modellen heeft een inhoud van 445 liter (met uitzondering van de Panamera S E-Hybrid en Panamera Turbo). De Panamera S E-Hybrid beschikt standaard over 335 liter, de Panamera Turbo over 432 liter. Plaats genoeg dus voor 4 koffers uit de collectie van Porsche Driver’s Selection, die zelfs leverbaar zijn in een kleur die past bij de exterieurkleur van uw Panamera.

De automatisch bediende achterklep waarvan de openingshoek instelbaar is, is standaard bij alle modellen. Deze is met een druk op de knop te sluiten.

Opmerkelijk voor een auto uit dit segment: de volledig of in delen neerklapbare rugleuningen achterin. In de cargo-stand zorgen ze voor een bagageruimte van 1.263 liter (met uitzondering van de Panamera S E-Hybrid en de Panamera Turbo). Met het BOSE® Surround Sound System of het Burmester® high-end Surround Sound System bedraagt de inhoud net als bij de Panamera Turbo modellen 1.250 liter. Bij de Panamera S E-Hybrid: 1.153 liter. Tegen meerprijs is een skizak leverbaar, die dankzij het neerklapbare middendeel tussen de 2 achterste stoelen past. Omdat niet iedereen hoeft te weten wat u zoal vervoert, is de bagageruimte af te dekken met de standaard meegeleverde oprolbare bagageruimteafdekking, die bovendien demontabel is.

Tegen meerprijs is er ook een vaste hoedenplank leverbaar. Deze is alleen bij geopende achterklep uitneembaar en kantelt tegelijk met de klep naar boven weg – als extra beveiliging van de bagageruimte. Beide bagageruimteafdekkingen zijn tegen meerprijs te combineren met een extra rolgordijn dat achter de stoelen achterin te monteren is, en elektrisch bedienbaar is – een discrete oplossing tegen inkijk.