Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Technische gegevens

Wielbasis: 2920 mm
Lengte: 5015 mm Hoogte: 1418 mm
  PDK
Vermogen 228 kW (310 pk) bij 6200 1/min
Acceleratie 0-100 km/h 6,3 s (Sport Chrono Package 6,0 s)
Topsnelheid 259 km/h
Verbruik* Totaal in l/100 km 8,4
CO2-emissie in g/km 196
Prijs vanaf EUR 86.031,00 incl. BTW
Vergelijk Modellen

Features

Highlights

Idee

Standaard bij de nieuwe Panamera en de nieuwe Panamera 4 zijn bi-xenonkoplampen, 18 inch Panamera wielen, de beide aparte eindpijpen van het uitlaatsysteem en de automatische achterklep.

De Porsche Doppelkupplung (PDK) geeft in beide modellen standaard het vermogen door. Bij de nieuwe Panamera aan...

Meer informatie

Interieurontwerp

De nieuwe Panamera modellen bieden een hoogwaardig, ergonomisch ingedeeld interieur met een hoog comfortniveau. Voor rijplezier en voor lange reizen. Met 4 personen en met bagage. Ongewoon voor een limousine. Maar wel typisch Panamera.

Dat geldt natuurlijk ook voor de 4 individuele stoelen. Net als...

Meer informatie

De motoren

De efficiënte 3,6-liter V6 motor met 4 bovenliggende nokkenassen heeft een lichtmetalen constructie. Een balansas vermindert de trillingen en zorgt zo voor een stille en rustige loop. Directe benzine-inspuiting (DFI), VarioCam Plus en een geïntegreerde drysump-smering zijn standaard. Eveneens aan...

Meer informatie

Porsche Doppelkupplung (PDK)

De 7-traps PDK voorzien van handschakeling en automaatstand staat voor sportiviteit, die op een efficiënte en comfortabele wijze wordt omgezet. Voor extreem snel schakelen zonder merkbaar trekkrachtverlies.

De PDK bestaat uit 2 in een gemeenschappelijke behuizing gemonteerde deelversnellingsbakken....

Meer informatie

De hulpsystemen

De ParkAssistent

De standaard ParkAssistent werkt met 4 sensoren aan de achterzijde van de Panamera en waarschuwt de bestuurder met een akoestisch signaal voor obstakels die zich achter de auto bevinden. Het interval van de geluidssignalen duidt de afstand tot het obstakel aan. Standaard op de...

Meer informatie

Webspecial

De kracht van contrast.

The dream of a sports car. But without any compromise in terms of everyday driving. These two demands couldn’t really be further apart. However, they are both met by the new Panamera models. Uniting thrilling contradictions to create something unique and unmistakable: a Porsche – for every day.

Start web special

Individualisering & Service

Exclusive
Tequipment
Porsche Service
Porsche Driver's Selection