Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911
Panamera

Concept Panamera Turbo

Porsche Panamera Turbo - Idee

Idee

Topprestaties kunnen ons de adem benemen. Of ervoor zorgen dat we ontspannen doorademen. Achter het stuur van de Panamera Turbo bijvoorbeeld.

Comfort en sportiviteit worden hier op compromisloze wijze gecombineerd. Zijn 4,8-liter V8 biturbomotor levert 382 kW (520 pk). Het maximale koppel ligt bij...

Verbruik* van de Panamera modellen: Stadsverkeer in l/100 km 15,7-7,7; Buitenwegen in l/100 km 7,8-5,5; Totaal in l/100 km 10,7-3,1; CO2-emissie in g/km 249-71.
Verbruik/Emissiewaarden* Panamera S Hybrid: Totaal in l/100 km 3,1; CO2-emissie g/km 71; Totaal in kWh/100 km 16,2.

Meer informatie
Porsche Panamera Turbo - Exterieurontwerp

Exterieurontwerp

Bij het ontwerpen van een sportwagen kun je de mode volgen en trends najagen. Daarmee red je het wel tot het volgende seizoen. Maar hoe creëer je iets wat niet alleen nu in de smaak valt, maar ook in de toekomst nog voor opwinding zorgt? Wij zijn ervan overtuigd dat je daarvoor vast moet houden aan...

Meer informatie
Porsche Panamera Turbo - Interieurontwerp

Interieurontwerp

De Panamera modellen bieden een hoogwaardig, ergonomisch ingedeeld interieur met een hoog comfortniveau. Voor zowel ongecompliceerd rijplezier als serieus reizen. Met 4 personen en met bagage. Ongewoon voor een limousine. Maar wel typisch Panamera.

Dat geldt natuurlijk ook voor de 4 individuele...

Meer informatie
Porsche Panamera Turbo - Belangrijkste standaarduitrusting

Belangrijkste standaarduitrusting

Meer informatie