Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911
Panamera

Idee Panamera S

Porsche Panamera S - Idee

Idee

Verbruik* van de Panamera modellen: Stadsverkeer in l/100 km 15,7-7,7; Buitenwegen in l/100 km 7,8-5,5; Totaal in l/100 km 10,7-3,1; CO2-emissie in g/km 249-71.
Verbruik/Emissiewaarden* Panamera S Hybrid: Totaal in l/100 km 3,1; CO2-emissie g/km 71; Totaal in kWh/100 km 16,2.

De praktijk van alledag vraagt om vooral praktische auto’s. Met genoeg ruimte en comfort. Diep in uw hart wilt u echter een sportwagen? Wij zien daarin geen enkel probleem.

Beide modellen worden aangedreven door een 3,0-liter V6 biturbomotor. De kracht wordt overgedragen door de Porsche Doppelkupplung (PDK) – bij de Panamera 4S via de 4-wielaandrijving van het Porsche Traction Management (PTM) op alle 4 de wielen.

De bi-xenonkoplampen inclusief dagrijverlichting met de 4 led-spots in de koplampunits zijn standaard bij alle modellen. Hetzelfde geldt voor het Porsche Active Suspension Management (PASM) – een elektronische verstelling van het schokdempersysteem – en het bandenspanningscontrolesysteem

Uiterlijke kenmerken van de Panamera S modellen zijn de zilverkleurige remzadels, 18 inch Panamera S wielen en de ronde dubbele eindpijpen van het uitlaatsysteem.

Opvallend element in het interieur is de zilverkleurige wijzerplaat van de toerenteller. Naast de automatische airconditioning zorgt de standaard stoelverwarming voorin voor het nodige comfort. Eveneens standaard is de gedeeltelijk lederen bekleding. De stoelzittingen, de binnenzijde van de leuningen en de zijwangen van de stoelen zijn bekleed met natuurleder.