Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911
Panamera

Idee Panamera GTS

Porsche Panamera GTS - Idee

Idee

Verbruik* van de Panamera modellen: Stadsverkeer in l/100 km 15,7-7,7; Buitenwegen in l/100 km 7,8-5,5; Totaal in l/100 km 10,7-3,1; CO2-emissie in g/km 249-71.
Verbruik/Emissiewaarden* Panamera S Hybrid: Totaal in l/100 km 3,1; CO2-emissie g/km 71; Totaal in kWh/100 km 16,2.

De Panamera modellen combineren tegenstellingen. U houdt van het spanningsveld tussen comfort en dynamiek, tussen sportiviteit en efficiency. Kunnen 3 letters de spanning verhogen? Het antwoord is zowel op circuits als op de openbare weg te vinden. Daar heeft Porsche met de afkorting GTS geschiedenis geschreven – en maken deze letters ook van de Panamera GTS de puristische atleet van het modellengamma.

De cijfers zijn duidelijk: 324 kW (440 pk) vermogen en een maximumkoppel van 520 Nm. De 4,8-liter V8 motor met stuwdrukcompressie reageert extreem snel. De 7-traps Porsche Doppelkupplung (PDK) en de permanente 4-wielaandrijving van het Porsche Traction Management (PTM) brengen het vermogen van de Panamera GTS effectief over op de weg. Standaard is dit model voorzien van een sportuitlaatsysteem en de adaptieve luchtvering met een 10 mm lager standaardniveau. Het remsysteem, de wielen, het front en de uitschuivende en uitklapbare achterspoiler stammen van de Panamera Turbo. De side skirts zijn in matzwart uitgevoerd.

Samen zorgt dat voor rijplezier à la GTS – begeleid door een indrukwekkende sound.

De sportieve houding van de Panamera GTS komt ook in het interieur naar voren. Met leder en met alcantara. Met het ‘GTS’ logo in de toerenteller, op de hoofdsteunen en op de dorpellijsten van geborsteld aluminium. De middenbanen van de adaptieve sportstoelen, de armsteunen van de middenconsole alsmede de hemelbekleding zijn bekleed met alcantara. Tegen meerprijs kan ook de stuurwielkrans van het standaard SportDesign stuurwiel met zwart alcantara worden bekleed.

In combinatie met het zwarte alcantara interieur zijn tegen meerprijs 2 uitrustingspakketen leverbaar. Deze onderstrepen de sportiviteit in het interieur verder. De randen van de veiligheidsgordels en de sierstiksels op het dashboard, de deurpanelen, de stoelen, de armsteunen op de middenconsole en de portieren zijn uitgevoerd in de kleur karmijnrood of GT-zilver. De hoofdsteunen van alle 4 de zitplaatsen zijn voorzien van een ‘GTS’ logo in dezelfde kleur.