Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Idee

Panamera GTS
Porsche Panamera GTS - Idee

Idee

Verbruik* Panamera modellen: Stadsverkeer in l/100 km 15,7-7,7; Buitenwegen in l/100 km 7,8-5,5; Totaal in l/100 km 10,7-3,1; CO2-emissie in g/km 249-71.
Verbruik/Emissiewaarden* Panamera S Hybrid: Totaal in l/100 km 3,1; CO2-emissie g/km 71; Totaal in kWh/100 km 16,2.

De getallen maken het duidelijk: 324 kW (440 pk) vermogen en een maximum koppel van 520 Nm. De 4,8-liter V8 motor met stuwdrukcompressie reageert extreem snel. De 7-traps Porsche Doppelkupplung (PDK) en de actieve 4-wielaandrijving van het Porsche Traction Management (PTM) brengen het vermogen van de nieuwe Panamera GTS effectief over op de weg. Standaard is dit model voorzien van een sportuitlaatsysteem en de adaptieve luchtvering met een 10 mm lager standaardniveau. Het remsysteem, de wielen, het front en de vierdelige achterspoiler stammen van de Panamera Turbo. De side skirts zijn matzwart gebleven. Samen zorgt dat voor rijplezier à la GTS – begeleid door een indrukwekkende sound.

De sportieve houding van de nieuwe Panamera GTS komt ook in het interieur naar voren. Met leder en met alcantara. Met het ‘GTS’ logo in de toerenteller, op de hoofdsteunen en op de dorpellijsten van geborsteld aluminium. De middenbanen van de adaptieve sportstoelen, de bovenzijde van de armsteunen van de middenconsole voor alsmede de hemelbekleding zijn bekleed met alcantara. Tegen meerprijs kan ook de stuurwielkrans van het standaard SportDesign stuurwiel met zwart alcantara worden bekleed.

In combinatie met het zwarte alcantara interieur zijn tegen meerprijs 2 uitrustingspakketen leverbaar. Deze onderstrepen de sportiviteit in het interieur verder. De veiligheidsgordels en de siernaden in het bovenste deel van het dashboard, de deurpanelen, de stoelen, de armsteunen op de middenconsole en de deuren zijn uitgevoerd in de kleur karmijnrood of GT-zilver. De hoofdsteunen van alle 4 de zitplaatsen zijn voorzien van een ingewerkt ‘GTS’ logo in dezelfde kleur.