Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Het audiosysteem CDR

Panamera GTS
Getoond model: Panamera

Het audiosysteem CDR

Het audiosysteem CDR

Het audiosysteem CDR heeft een 7 inch kleuren-touchscreen. Zo selecteert u snel en simpel de belangrijkste functies en schermmenu’s. De geïntegreerde radio- en cd-speler met dubbele FM-tuner en RDS heeft 30 geheugenposities, dynamische autostore en snelheidsafhankelijke volumeregeling en is gekoppeld aan een audiosysteem met 10 luidsprekers en een totaal muziekvermogen van 100 watt. Tegen meerprijs is een cd-wisselaar voor 6 cd’s leverbaar.

Standaard bij de Panamera modellen (met uitzondering van de Panamera Turbo).

Het audiosysteem CDR Plus

Met de als meeruitvoering leverbare CDR Plus heeft u de beschikking over 11 luidsprekers en een totaal vermogen van 235 watt. Alle functies zijn te bedienen via een touchscreen met hoge resolutie. CDR Plus kan desgewenst worden gecombineerd met de audiosystemen van Burmester® en BOSE®. De radio met dubbele tuner ontvangt zowel digitale als analoge signalen. Eveneens onderdeel van dit systeem zijn een cd-/dvd-speler die zowel geschikt is voor de weergave van cd’s als audio-/ video-dvd’s en ook mp3-disks af speelt, een USB-aansluiting voor diverse iPod®- of iPhone®-modellen alsmede USB-sticks met mp3-muziek en mp3-spelers. De weergave van cd-covers (Cover-Art) wordt daarbij eveneens ondersteund. Aangesloten USB-apparaten kunt u bedienen via het bedieningspaneel van de CDR Plus of het multifunctionele stuurwiel. Via de universele audio-ingang kunt u externe audiobronnen aansluiten – de bediening vindt vervolgens plaats via het aangesloten apparaat.

De universele audio-ingang

Het audiosysteem CDR is tegen meerprijs extra uit te rusten met een AUX-ingang voor het audiosysteem CDR (voor de aansluiting van bijvoorbeeld een mp3-speler) en voor het PCM een AUX-ingang en een USB-aansluiting voor uw iPod® of iPhone®. Uw iPod® resp. iPhone® en eventueel via de USB-aansluiting aangesloten mp3- speler of USB-stick zijn ook direct vanaf het PCM te bedienen. Via de USB-aansluiting kunt u maximaal 5.000 mp3-bestanden op de 40 GB grote interne harde schijf van het PCM opslaan en van daaruit afspelen. Uw muziekverzameling, podcasts of luisterboeken zijn direct beschikbaar. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw Porsche dealer.

De digitale radio

Deze optie maakt de ontvangst van digitale radiozenders in de formaten DAB, DAB+ en DMB Audio in een duidelijk betere geluidskwaliteit mogelijk.* Een automatische omschakeling tussen digitaal en analoog garandeert een optimale ontvangst van de gekozen zender.

* De ontvangst is afhankelijk van de beschikbaarheid van een lokaal digitaal netwerk.